Ja sam majo tud zascito ce zaznajo da je glava blokiranaHeh, najjače makite imajo po 1000nm in več momenta... https://www.makita.si/product/dtw1001rtj.html
Je ok...mi mamo prinarno za odre sraufat tako in komot tud za gume menjat ponucas.Makita DTW285Z LXT akumulatorski udarni vijačnik | mimovrste=)
Akumulatorski udarni vijačnik DTW285Z s sistemom samodejne zaustavitve z vrtenjem v nasprotni smeri, ergonomsko obliko in LED lučko.www.mimovrste.com
a je to okej za felne montaža demontaža? primarno, plus vse ostalo?
Bodi pozoren, pri makiti nimaš polnilca in baterije! Dodatnih 100 evrov!Makita DTW285Z LXT akumulatorski udarni vijačnik | mimovrste=)
Akumulatorski udarni vijačnik DTW285Z s sistemom samodejne zaustavitve z vrtenjem v nasprotni smeri, ergonomsko obliko in LED lučko.www.mimovrste.com
Tudi mene, se adapter rabim na 1/4" (žensko)potem pa bodo spaxi in torxi leteli v les tudi pri 200 dolžine.Tale mene tudi "rajca" ampak nimam makitine baterije, tako da bi mi kaka z baterijo bolj prav prišla. Mi je pa čuden ta moment, ker makita ima 230 al nekaj takega, 520 pa ti roko zlomi kot rečeš seks.
vem, imajo en ugoden paket polnilec+baterijaBodi pozoren, pri makiti nimaš polnilca in baterije! Dodatnih 100 evrov!
heh, lahko vprašamo Primozb , če lahko dobi kaj ceneje, če bi kupili npr.: 5 teh mašin...
Kaj pa na tega je še kak kupon?kupon za to mašino
26,7 €
18V 520N.m Cordless Brushless Impact Wrench Stepless Speed Change Switch Adapted To 18V Makita battery
https://bit.ly/2MPXPOh
✂Kupon: Bg18v2
( Add to Cart ➡ View Cart & Checkout ➡Proceed to Checkout ➡Apply ➡Place Order )
✉ 0,8 poštnina - EU Priority Line
Paypal!
Topshak TS-PW1 Cordless Brushless Impact Wrench Screwdriver Stepless Speed Change Switch For 18V Makita Battery
Only US$55.19, buy best topshak ts-pw1 cordless brushless impact wrench screwdriver stepless speed change switch for 18v makita battery sale online store at wholesale price.www.banggood.com
cena 1 kosa
Poglej priponko 34155
cena 6 kosov, mislim da ni smiselno naročilo skupaj in nato pošiljanje okrog.
Poglej priponko 34154
Kaj pa na tega je še kak kupon?
108VF 12800mAh Lithium-Ion Battery Cordless Electric Impact Wrench Drill Driver Kit
Only US$69.29, buy best 108vf 12800mah lithium-ion battery cordless electric impact wrench drill driver kit sale online store at wholesale price.www.banggood.com
Moj sistem je da jih kupujem brez polnilcev in baterij, pol pa kupim komplet baterij s hitrim polnilcem tko da ma vsak avto en komplet. Pol pa orodje vzames kar pac rabis tisti danvem, imajo en ugoden paket polnilec+baterija
je pa res, da neko takšno zadevo bom imel "for life" takoda je načelno vseeno kolk zdaj dam al 5o al 200 ni neke razlike, 500 pa nebi dajal to pa res ne rabim.
Makita DTW285Z LXT akumulatorski udarni vijačnik | mimovrste=)