Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Barvna laserska multifunkcijska naprava Samsung omogoča tiskanje, kopiranje in skeniranje. Ločljivost tiskalnja 2400 x 600 dpi omogoča kvalitetni izpis dokumentov kakor tudi slike Ločljivost skeni...
LED, 24ppm, 256MB, USB/WLAN, NFC Zanesljiv barvni laserski tiskalnik Brother HL-L3270CDW je tih in kompakten, zato je idealen za obremenjene domače ali manjše pisarne. Robusten namizni tiskalnik je...
Torej moj Xerox Phaser2030 gre proti koncu in bi ga zamenjal z barvnim laserjem...printanje 10-20 A4 listov(ČB) na mesec in ene 3-5 A4 liste v barvi na mesec. Kaj mi svetujete?
Zaželjeno je, da obrača papir ter da omogoča Air print...ni pa pogoj. Max. sem pripravljen dat 400€.
Moram reči, da sem z Xeroxom super zadovoljen, mi pa sedaj manjka barva.
Torej moj Xerox Phaser2030 gre proti koncu in bi ga zamenjal z barvnim laserjem...printanje 10-20 A4 listov(ČB) na mesec in ene 3-5 A4 liste v barvi na mesec. Kaj mi svetujete?
Zaželjeno je, da obrača papir ter da omogoča Air print...ni pa pogoj. Max. sem pripravljen dat 400€.
Moram reči, da sem z Xeroxom super zadovoljen, mi pa sedaj manjka barva.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.