Barvanje sobe - ideje?

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
ah daj no!

men se zdi, da je blo največ glavobolov povzročenih s sprejastim barvanjem v komori iz polivinila - sm bil ko en zadetek tam spodaj ... pa črn pod nosom, kot hitler
wink-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Hudo, čestitke
cheer.gif

Čeprav tud meni je bolj za kak hodnik, kot za spalnico.

Kakšen sprej si to uporabljal? Cena?
Kakšna komora iz polivninila? A lahko malo bolj natančno razložiš?
Ker poleti se imam tudi jaz namen mal igrat s čim takšnim, pa mi je ideja o sprejanju precej všeč - čist neke nove možnosti se odprejo.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Tole izgleda pa zelo dobro.
Koliko sten pa imaš zelene barve in koliko je ostalo belih?
Lahko še kakšno slikico prilepiš, da malo bolje vidimo, kako izgleda.
smile-1.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
tretja stena je pokrita z elementi, v četrti je pa okno in ostanek stene s svetlomodrim odtenkom...

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Soba je zelo majhna; manj kot 10m2. Popolnoma zeleni sta krajši steni (na eni krajši steni so vrata, na drugi pa okno), daljši sta beli, v vogalih sem se pa malo poigrala. Rezultat je pa zelo dobro izpadel. Sicer ne morem ujet celotne sobe, ampak iz spodnje slike pa lahko vidiš še drug kot.

t6x-IMG-03.jpg

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Se mi zdi, da je vse skupaj super izpadlo. Takšna lepa pomirjujoča zelena barva, ob vogalih pa pride malce poživitve.
zmaga.gif

Lahko prideš še mojo sobo preurediti.
wink-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Če želiš imeti zeleno črto, na obeh straneh pa belo, daš na obe strani zelene črte trak in potem imaš vmes med trakovoma ravno zeleno črto brez večjega truda in mirne roke.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Aja to
grin1.gif
seveda, lahko delaš tako, če želiš namalat samo črte. Načeloma je pa tako, da je podlaga vedno bela, torej je bela osnova, malaš pa potem poljubno barvo.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Saj postopek poznam, smo pred nekaj časa s temi trakovi urejali sestrino sobo. Je želela imeti prečne črte po steni, pa vsako steno v različnem odtenku barve. Saj v končni fazi je kar solidno vse skupaj izpadlo. Naslednji projekt je pa moja soba.
grin1.gif