Barvanje sobe - ideje?

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Jaz naredim vedno vse sama. V sedanjem stanovanju sem prebarvala v kuhinji eno steno ful temno rdeče/magenta in v spalnici/dnevni rumeno. Ful poživi prostor pa je samo ena stena barvna. Barve grem vedno iskat v Bauhaus od Duluxa in jih prej dam na steno (papir) da vidim, kako zgleda ob različnih dnevnih svetlobah. Barva s papirja je potem identična na steni. Dodaš še kakšno lepo sliko/grafiko ipd in voila super makeover!

Za ideje pa si poglej tukaj:

BBC homes/design

HGTV

Channel 4 style design

UKTV style

Tale oddaja Changing rooms na BBC je bila zakon: Tukaj je nekaj slik z oddaje in veliko idej: BBC

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
U, lepo.

Jaz rabim samo projektor in toplo vreme, da bom lahko uresničil moje ideje.
smile-1.gif

p20883

Pripravnik
6. dec 2007
44
0
6
@sergio: Je tole še aktualno glede spalnice
smile-1.gif
?

Drugače pravijo, da najboljša barva za spalnico je rdeča, ker vpliva na večjo spolno moč, kakšen je namen zelene nebi vedla
grin1.gif
Kar se nekih vzorcev tiče, ti tega nebi priporočala v neki pretirani obliki...hitro se jih naveličaš...drugače pa par slikc

slikca na kateri mi je všeč ta tip rdeče barve in na kateri mi je zelo všeč prehod iz rdeče v belo (iz kje je vzeta slikca, se vidi)

003napa.jpg

od ene uporabnice mojega albuma, da dobiš občutek, kako razporediti belo-rdečo kombinacijo

X_KGLi_dY58GRdhN.v.jpg

oXPd8LcSjjIs0lqT.v.jpg

6iicmJPPkv6y_J6f.v.jpg

upam da se ti malo pomagala z idejami
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Hvala vsem, trenutno sem v fazi beljenja, bo pa edino igranje z temno modro barvo v smislu crt, nic kaj drasticnega. Rdeca je zanimiva ja, ampak ne tokrat
wink-1.gif

p20883

Pripravnik
6. dec 2007
44
0
6
Sigurno, če ti je všeč čisti moderni minimalizem ravnih linij, so njene stvaritve vau -je carica na svojem področju, se strinjam...drugače pa tudi samo svetuje, če mogoče rabiš kakšnem nasvet glede same razporeditve prostora, tudi kje se da kako dotično stvar dobit, od kje jemlje ideje, full so mi všeč njeni članki... ne škrtari z zelo koristnimi informacijami
wink-1.gif

@sergio: ja, potem rdeča tudi meni nebi bla tok interesantna
smile-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Slikaj!

Jaz imam pa tudi en tak projekt, takoj ko sobo pobarvam.
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
pa ko prideš nabas domov in pogledš vtole predno sezvališ v posteljo...ti zaradi 'vijuganja' uspe zadržav vsebino v sebi ?
evil.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
A sta uporabila projektor ali pa grafoskop, ali sta gledala rabirint in potem sama začrtala na steno?

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
beljenje -> lepilni trak -> polivinilska komora -> črn sprej -> čakanje -> odlepavanje
približn potek dogodkov
čas izdelave: cca 20 ur vse skupaj

je kul, a???
wink-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Seveda je vredu in, da se je vama dalo lepit.

Super

Jaz bi raje sfehtal projektor ali pa grafoskop.
grin1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik pikec85 pravi:
beljenje -> lepilni trak -> polivinilska komora -> črn sprej -> čakanje -> odlepavanje
približn potek dogodkov
čas izdelave: cca 20 ur vse skupaj

je kul, a???
wink-1.gif

Kul
zmaga.gif
, sam imela pa nebi. Take zadeve mi povzročajo glavobole.