Na avtu sem imel 2 praskici z parkirišča na levi strani, pač se pozna da živiš v centru Ljubljane oz. veliko po garažnih hišah in uveljavljal kasko. V torek se z njimi dogovoril da pripeljem avto, včeraj avto prevzel, že ko sm avto prevzel mi napisal napako zadnje stop luči, ampak sm si reku pač neki normalnega, sej vsakmu lahko crkne žarnica (tud na zadnjem boku je bila praska). Po tem smo šli direkt v Ribnico. Na parkingu sem opazil da se vrata sploh nočejo zaklenit! Zaklene-odklene, verjetno kakšen kontakt, ugotovim da se leva sprednja vrata sploh ne morejo zakleniti, lepo, pokvarili notranji mehanizem alpa ključavnico. Kolega mi potem pove, da so verjetno notranjo tapeto dol z vrat dajal in tam tud pokvarili zaklepanje.
Lepo pustiti odklenjen avto čez noč.
Danes sem se vrnil tja, najprej napizdil vodjo (karkol je že), skupi z njim sva se odpeljala do "serviserjev" zadaj, kateri so rihtal avto, njim še enkrat razložil.
Vodja ličarske delavnice mi takoj dal nadomestni avto in sm jim tud rekel, da še danes hočem svoj avto nazaj.
Aja, potem še zvem da se to pri njih DOGAJA VSAKODNEVNO!! Stranke se vračajo...
Da o tišanju avtov zadaj (dobro skrito očem strank) njihovih vajencev ne govorim.
Aja, pa še usnje so mi našprical s sprejem za plastiko, tko da se lepo "blešči".
Mogu sm, naj si še tisti zamislijo, kateri servisirajo avto pri njih.
Lepo pustiti odklenjen avto čez noč.
Danes sem se vrnil tja, najprej napizdil vodjo (karkol je že), skupi z njim sva se odpeljala do "serviserjev" zadaj, kateri so rihtal avto, njim še enkrat razložil.
Vodja ličarske delavnice mi takoj dal nadomestni avto in sm jim tud rekel, da še danes hočem svoj avto nazaj.
Aja, potem še zvem da se to pri njih DOGAJA VSAKODNEVNO!! Stranke se vračajo...
Da o tišanju avtov zadaj (dobro skrito očem strank) njihovih vajencev ne govorim.
Aja, pa še usnje so mi našprical s sprejem za plastiko, tko da se lepo "blešči".
Mogu sm, naj si še tisti zamislijo, kateri servisirajo avto pri njih.