Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Kar se avtomatskih pralnic tiče sem pa ravno zadnič razmišljal da more bit to izreden biznis. nekatere računajo za osnovno pranje 6 eur in to za 3 minute dela - potem te pa že izpljune na c esto - 120 eur na uro - če vzameš pa še voskanje in pranje podvozja si pa že skoraj na 200. Težko si zamislim kako low level delo ki bi v krajšem času prineslo več.
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Aja pa ročna v btc je tud nateg na kvadrat. Za tist eur imaš slabi 2 minuti časa, če špricaš al pa ne - ko izbereš način se vklopi štoparica in to je to.
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Avtomat je pri vhodu v avtomatsko pralnico.
Kar se avtomatskih pralnic tiče sem pa ravno zadnič razmišljal da more bit to izreden biznis. nekatere računajo za osnovno pranje 6 eur in to za 3 minute dela - potem te pa že izpljune na c esto - 120 eur na uro - če vzameš pa še voskanje in pranje podvozja si pa že skoraj na 200. Težko si zamislim kako low level delo ki bi v krajšem času prineslo več.
Aja pa ročna v btc je tud nateg na kvadrat. Za tist eur imaš slabi 2 minuti časa, če špricaš al pa ne - ko izbereš način se vklopi štoparica in to je to.
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Iz prve oz druge roke (kak hočeš) ti lahko zatrdim, da se ne splača imet avtomatske avtopralnice, vsaj take ne kot so to na raznoraznih pumpah!!! .
Citat:
Uporabnik feler pravi:
ksz.... sem šel na tole ročno v BTC samo 1x....pa živim preko ceste....in nikoli več, pa to porabiš ogromno žetonov da sploh opereš avto, vedno je vrsta, no vsaj sesalce so zamenjali ker tisti prej so bili že res zmatrani.....tako da zame še vedno zmaga Šubelj, res 1A, se mi ni žal tja zapeljeti, za 2 eur-a mi je že skoraj dolgčas ker ne vem kaj bi še pral pa grem čez vse programe čez...pač ena kavica zjutraj pa potem avto oprat in to je to. Sej na koncu sem verjetno z denarjem tam tam, sam ni poanta v tem.
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
v Kranju je nekaj mesecev odprta ročna samopostrežna avtopralnica
vse lepo in prav, le voda je premrzla za pranje in avta brez drgnjenja s krtačo (NO GO zame) zato ne opere dovolj dobro (ostane film)
glej ga zlomka, na UNI WASHu v Borovljah čez mejo te težave zaradi nekaj stopinj toplejše vode praktično ni
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Iz prve oz druge roke (kak hočeš) ti lahko zatrdim, da se ne splača imet avtomatske avtopralnice, vsaj take ne kot so to na raznoraznih pumpah!!! .
iz prve roke ti povem da je na omv-ju kjer sem delal bila pralnica glavni vir dobička...
praktično vsak dan kolona 3-5 vozil od jutra do večera. sploh pa pozimi ob vikendih, kadar je čakalo tudi po 10-12 avtov v koloni.
pranje trajalo od 4.5 do 8 minut najcenejše je bilo 5€. koliko se je dnara obrnilo si pa sam računaj