Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Za kake 14 tisoč bi znal biti že zelo lepo opremljen, potem pa recimo 10% dol od cene popusta. Če ima budžet nekje 10 tisoč, se še malo stegne (2-3tisoč) in ga ima. Jaz osebno bi se raje peljal v novem cruzeju kot v 6 let starem top highline passatu. Vsakemu svoje.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
res čudno vsak priporoča tisto znamko ki jo vozi.objektivnost pa taka
Citat:
Uporabnik alter01032010 pravi:
Edino, s čimer se soočam, je elektronika. Tu pa ne štima vse najbolj :-(
je pa res, da kar se elektronike tiče, je bolje kupit 2003 pa nazaj, 2004 je že problem.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
A je 30k enako 3k??
Kaj pa če bi kupoval avto do 1000€? Bi se ti predlagan avto za 1200€ tudi zdel tako neprimerno drag glede na razpoložljiv budžet?
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Za kake 14 tisoč bi znal biti že zelo lepo opremljen, potem pa recimo 10% dol od cene popusta. Če ima budžet nekje 10 tisoč, se še malo stegne (2-3tisoč) in ga ima. Jaz osebno bi se raje peljal v novem cruzeju kot v 6 let starem top highline passatu. Vsakemu svoje.
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
zakaj že????
bencinski cruze je največji mimosunek novega avtomobila pri nas
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Zdaj se da dobiti lepega karavana za 10k. Če mu je seveda všeč karavan.Jaz bi limuzino gledal...
LP
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Kupi accorda. Nemcem se bi jaz izogibal, sploh pa audiju...