Avtomobil do 10.000€

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Vrjetn si hotu replicirat men
smirk-1.gif

Nism mislu točn tak avto sm pa dal primer, ma je na ponudbi kr neki avtomobilov in so vredni dnarja...
Drgač tak avto je koštal cca.6mio sit+
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

res čudno vsak priporoča tisto znamko ki jo vozi.objektivnost pa taka
bonk.gif

mene je pred 3 tedni natakar v gostilni, ko je skozi okno videl s čim sem se pripeljal, vprašal, kak je avto, ker kupuje in gleda ravno iste

pa sem mu rekel, da moj, je 10.000km kolikor ga imam samo tankaj in vozi(zdaj je bil redni servis + zadnje zavorne ploščice, samo to je itak potrošni material)

sem mu pa tudi povedal, da poznam najmanj 2-3, ki imajo neskončno problemov

je pa tudi res, da mi je prvi lastnik rekel, da je ob času nakupa ravno poznal nekoga pri pežoju, in mu je ta svetoval, naj avto naroči po francoskih največjih počitnicah, ker so takrat delavci najbolj spočiti in najboljše delajo, zdaj a je res kaj na tem, nebi vedel, samo (tok tok po lesu) jaz nimam nobenih problemov

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Je pa tudi tako, da tisti avto, ki ga kdo vozi, tudi najbolje pozna (pluse in minuse). V tem je tudi poanta forumov - napisati svoje mnenje oz. izkušnje... Če je kdo imel s katerim avtom probleme, bo ga zagotovo odsvetoval.

Vsak, ki kupuje rabljen avtomobil, pa se mora zavedati, da obstaja vedno nek riziko (lahko kupiš avto z prevoženimi 50000 km in te bo že naslednji dan zajebaval, lahko pa ti avto s 300000 prevoženimi km gre ko sulica in nimaš problemov...)

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
ni letelo direktno nate.samo folk piše naredu sm 50k km pa nimam problemov samo elektronika me zeza
bonk.gif

jst sm naredu 220k km pa ni problemov.pa ne bom hvalil znamke niti avta ker pričakujem danes od avta da naredi 200k km brez večjih problemov.
pa nekdo ki je rekel ne francozov pa italjanov.nekateri modeli iz F so zelo zanesljivi tudi pri I so dizel motorji bomba

Ostrzek

Zelenc'
12. feb 2010
25
0
1
Še vedno najbolj gledam za passati.
Prijatelji, ki se malo bolj spoznajo (oz naj bi se
smile-1.gif

Zdaj, vsak bo svoje hvalil, ampak jaz nimam proti nobeni znamki nič.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz sem v bistvu pred pol leta enako temo odprl, s tem da sem kupoval karavana(obvezno)

in sem izbiral med - passat, mondeo, C5, 407sw, Mazda 6, Bmw 5, Audi 6, različnih letnikov in km

passati so bili vsi 4-6 let stari s 120kkm noben kupljen v sloveniji... tako da sem jih zaradi tega odpikal, če pa dobiš enega
ugodnega, kupljenega pri nas, od prvega lastnika, potem so to dejansko realni kilometri, nemški je pa bolj verjetno pri 240kkm

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Festo bos imel s sprednjimi amortizerji
grims-1.gif

Baje eno advanced sranje, ki baje kul drzi cez ovinke, ampak lagarji hitro grejo..

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
alfa in fiat in lancia z jtdji,jtdm in multijeti so odlične zadeve.za bencinarje se strinajam da so bolj tak tak

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Ostrzek pravi:
Saj še sam ne vem, kaj točno si želim.

Audi-ji so dragi, glede na letnik. Kakšna pa je poraba pri dizel motorjih? So to kvalitetne mašine?
Clio, Punto, i20... Želim si avto, ne pa tale mala kola.
P407 sem tudi že gledal. Kakšna pa je poraba tega vozila?

Torej, gledam bolj za limuzinam, kupil bom pa pač tisto, kar se mi najbolj splačalo.

407 2.0 hdi mam jaz porabo 7.0-7.1 po bcju (kar realno), pa ga ne šparam, nebi pa vzel 1.6 hdi

Tok mam js porabe na 207 1.6 HDI 90KM pa ga tudi ne šparam
smile-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Jst bi na tvojem mestu kupil octavio 1.9 TDI letnika 06/07, katera ima že novo obliko. Super avto, večina delou pasata le, cena nižija.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Ostrzek pravi:
Saj še sam ne vem, kaj točno si želim.

Audi-ji so dragi, glede na letnik. Kakšna pa je poraba pri dizel motorjih? So to kvalitetne mašine?
Clio, Punto, i20... Želim si avto, ne pa tale mala kola.
P407 sem tudi že gledal. Kakšna pa je poraba tega vozila?

Torej, gledam bolj za limuzinam, kupil bom pa pač tisto, kar se mi najbolj splačalo.

407 2.0 hdi mam jaz porabo 7.0-7.1 po bcju (kar realno), pa ga ne šparam, nebi pa vzel 1.6 hdi

Tok mam js porabe na 207 1.6 HDI 90KM pa ga tudi ne šparam
smile-1.gif

če ga jaz natankam recimo preden se peljemo na kako tekmo (kjer se vozimo v koloni vsaj 3 vozila), potem imam povprečno od 6-6.5, samo drugač jaz nimam živcev za to, še posebej ker na AC vedno vozim vsaj 150km/h (če je možno seveda
smile-1.gif
)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
ksz
še enkrat
octavia ni passat razen po prostoru v prtjažniku. Je na golfu narejena
če hočeš passata potem moraš po superba

Sismis

Pripravnik
30. sep 2007
34
0
6
Fiat Croma ali Alfa Romeo 159 (pri obeh jtdm motor). Izberi pač glede na lastne preference: prostorna ladja proti lepotici
aplauz.gif

Če dobro izbereš dobiš za ta denar sigurno top avto.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz bi se še čisto malo stegnil (ali pa 0) in si kupil TOLE. Pa imaš vsaj nov avto, ne pa 6 let starega zgonjenega passata predpotopne oblike.
bonk.gif
Se mi zdi, da bi bil takle avto bolj zate kot pa kakšen starejši deutsche wagen.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.841
462
83
Samo pri tem oglasu si moraš prebrat opombo, ki se glasi, da avto nima praktično nič dodatne opreme (niti avtomatske klime)... Če pa si zaželiš še kaj, pa si izračunaj, koliko te bo prišel tak avto...

Imaš pa prav glede tega, da si kupiš NOV avto, kar je pa tudi nekaj vredno. Kupovat rabljenega je vedno riziko, nov avto je le v garanciji...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Za kake 14 tisoč bi znal biti že zelo lepo opremljen, potem pa recimo 10% dol od cene popusta. Če ima budžet nekje 10 tisoč, se še malo stegne (2-3tisoč) in ga ima. Jaz osebno bi se raje peljal v novem cruzeju kot v 6 let starem top highline passatu. Vsakemu svoje.
wink-1.gif