Glede honde in menjalnikov je kul video na YT, poglej malo.Kaj pa Hondin CVT menjalnik? Podobna reč za vzdrževanje?
Glede honde in menjalnikov je kul video na YT, poglej malo.Kaj pa Hondin CVT menjalnik? Podobna reč za vzdrževanje?
Marsikateri proizvajalec (njihov marketinški oddelek) ne predieva menjave olja (ali kaj drugega) in se je še vedno in pri vsakem to pokazalo kot napaka.Torej, proizvajalec ne predvideva menjave olja, ti ga pa vseeno menjaš
Glej sedaj ta brainburp: proizvajalec recimo naredi avto za 200 jurjev in to je njegova predvidena življenska doba. In do 200 jurjev bo tisti avtomatik verjetno pregural z zažganim oljem noter, morda s kakšnim cukom, ampak bo. Potem se pa proizvajalcu j... za ta avto oz. celo mu je zelo fajn, da lastnik pride po nov menjalnik, ki stane tudi 10 tisočakov in več.Se pravi, proizvajalec ne ve kaj dela. Zanimivo. Vedno izveš kaj novega tu gori.
Sedaj mlatiš počez. DSGja s suho sklopko leta 2005 pač ni bilo, a ne? Prišel je šele okrog 2010-2011. In pri tem menjalniku menjava olja ni glavna težava, saj ga sploh nima noter toliko - a veš SUHA SKLOPKA.In VW se od leta 2005 ni nič naučil in še kar vstraja, da ni potrebno v DSG-ju s suho sklopko menjat olja. Čudno potem kako eni še kar grejo, kljub 300.000km in več.
Pol pa če ti vse veš nevem zakaj nas jebeš? Kupi pa je to to.In VW se od leta 2005 ni nič naučil in še kar vstraja, da ni potrebno v DSG-ju s suho sklopko menjat olja. Čudno potem kako eni še kar grejo, kljub 300.000km in več.
A nisi vprašal do 100 jurjev? Kupi, vozi, losaj. Konec debate. Se bo že naslednji lastnik s tem ukvarjal.Nobenega ne jebem. Zanimalo me je kakšen menjalnik ima T-Cross in je bilo rečeno da z suho sklopko, kjer menjava olja ni predvidena. To me je zanimalo. Potem pa berem tu, da je potrebno in to me je zmotilo. Zakaj mora biti Alter vedno bolj pameten od prozvajalca? Če prizvajalec reče da ni potrebno, potem ni potrebno. Konec debate.
Se pravi, proizvajalec ne ve kaj dela. Zanimivo. Vedno izveš kaj novega tu gori.
Kaj te je pravzaprav zanimalo? Hotel si potrditev da ti mi tukaj rečemo da res ni treba menjati in da ima proizvajalec prav? Ampak zakaj bi sploh hotel od nas kakršno koli mnenje? Če proizvajalec reče da ni potrebno, potem ni potrebno. Konec debate? Razumeš kaj ti hočem povedat? Da tvoje vprašanje nima smisla in pomena če ti je proizvajalec tako povedal in če je to sveto.Nobenega ne jebem. Zanimalo me je kakšen menjalnik ima T-Cross in je bilo rečeno da z suho sklopko, kjer menjava olja ni predvidena. To me je zanimalo. Potem pa berem tu, da je potrebno in to me je zmotilo. Zakaj mora biti Alter vedno bolj pameten od prozvajalca? Če prizvajalec reče da ni potrebno, potem ni potrebno. Konec debate.