Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ma ja, misli si. Ko sem začel policaje matrat z neprilagojeno, so me zbrisali z liste vabljenih na tiskovke. Ko sem zadnjič Velovu razložil, da nekaterim manjka jajc, me je samo debelo gledal. Če jim začneš razlagat o statistikah, ne vedo, kaj bi rekli in tumbajo neprilagojeno.
Edina rešitev je odpustit vse v vodstvu na ministrstvu za promet, vse v vodstvu policije in cel AVP. In potem selektivno zaposlit nove.
Predlagaj razpust Žlendrovega sveta saj od tu prihaja očitno preveč zmot in so očitno njihovi predlogi spisani brez izkušenj na terenu !
Lej - tisti Slovenski šleper, ki se "po Slovensko" razvršča v Avstriji sem prilepil video link v sosednji temi in se že vlačijo screenshoot-i levo in desno.
Brez drage nadgradnje Slovenskega video nadzora avtocest in xy izvedenskih komisij lahko v letu 2015 na internetu najdemo ogromno posnetkov iz razvitejših držav, ki dokazujejo logično primernejše prijeme in ukrepe.
Ljudje, ki v takih primerih sodelujejo in delajo morajo dati predlog oziroma sodelovati pri spremembah in dopolnitvah zakonov !
O razvrščanju v takih primerih so za to edino in edini primerni (v tem vrstnemu redu):
-Reševalci
-Gasilci
-Policisti
Razni "prehlajeni" uradniki iz klimatiziranih pisarn za take stvari nikakor niso primerni (bog ne daj še strankarskih sporov).
BDW: Kolikor se spomnim sta od kraja nesreče do zloglasnih futsbalerjev in rolkarjev na posnetkih še dva izvoza na regionalno cesto.
A ta ni več uporabna, če imaš vinjeto na šipi ??
Po izjavah "prehlajene uradnice" sodeč bi morala rezerva svetiti pri polovici tanka in v prtljažniku bi moral prevažati 1,5l primerno ohlajene vode za take primere
Jao bože - se sploh zavedate kaj prihaja ta konec tedna: močno nadpovprečne temperature + mlaj (prazna luna)