Meni so dali boljšega kot ga je lahko agent.A to lahko vsak agent da tak popust?
Meni so dali boljšega kot ga je lahko agent.A to lahko vsak agent da tak popust?
Ne, 350 je 1% fransize (bmw 2ST).350 si dal za kaj za kak avto
Nic nisem zahteval ali tecnaril, sama je dala.Meni so dali boljšega kot ga je lahko agent.
Drži se je!Nic nisem zahteval ali tecnaril, sama je dala.
Še kar živiš v iluzijah...To drži, ampak tudi najmanj komplicira
Idi za foro na Krko pa zavaruj na generali...jaz sem jo vprasal, ce se j3 kaj zmotila...tako leto okol, 15% plusa nekje na lani, iste postavke...
hiša pa cca 10% več kot lani, iste postavke...
majku jim nabijem. malo sem se olajšal
triglav, decembra spet dvigujejo in premešetarili bodo pakete. V glavnem lupaža bo.
Bistvo zavarovanja je, da financiramo drug drugega in da je primeru škode kritje in denar za popravilo.tak je bilo ugodno? ma drugo leto grem malo v akcijo... sej zdaj sem na 900€ kasko z 1% odbitno pa ene 3 4 kombinacije... sam vseeno, skoz se mi zdi da druge financiram
Pa ja, pazit je treba na asistenco, meni je uturila XL za 187 eur minus popusti, ampak se vedno prek 90 eur, ne vem ce nimas vec koristi od amzs-ja.tak je bilo ugodno? ma drugo leto grem malo v akcijo... sej zdaj sem na 900€ kasko z 1% odbitno pa ene 3 4 kombinacije... sam vseeno, skoz se mi zdi da druge financiram
Mene je rahla kap poknila, ko mi je z 45% popustom in še nekaj njegovimi popusti kasko z 1% odbitne naračunal pred 3 leti 1050 € je bil balzam, ko sem dal nekaj delnih kombinacij in sem bil še samo na 650. Ko je bilo potrebno pa res ni bilo komplikacij glede priznanja škode... kar za kaki Generali ravno ne morem trdititak je bilo ugodno? ma drugo leto grem malo v akcijo... sej zdaj sem na 900€ kasko z 1% odbitno pa ene 3 4 kombinacije... sam vseeno, skoz se mi zdi da druge financiram