Jaz sem na Carlglassu letos dobil na Renaultu original steklo , res da jim moraš omenit da želiš original z logotipom ,pa kakšen teden počakaš da jo nabavijo. One brez logotipa pa takoj dobiš.
Morda veš ali je kakšna razlika v ceni storitve v kolikor želiš šipo z logotipom znamke vozila ali v takem primeru pač zgolj počakaš malce dlje kot napisano?
Če je že s senzorjem za svetlobo težava, me prav zanima, kaj se dogaja s kamerami, ki so vgrajene za asistence.
Ima kdo izkušnje, da je imel po menjavi stekla težave z delovanjem asistenc?
Lol.Pomisli malo... veliko bolj problematičen je senzor kot kamera. Kamera samo da je luknja v šipi pa deluje.
Pomisli malo... veliko bolj problematičen je senzor kot kamera. Kamera samo da je luknja v šipi pa deluje.
Kamera se mora kalibrirat, 100%. Na Carglassu sicer trdijo da imajo mojstra za kalibracijo da uredi. Na Porsche Slovenija pa trdijo da so oni eni in edini ki ti lahko po menjavi kalibrirajo kamero. Torej komu zdaj verjeti. Aja pa govorim za znamko Audi.
Sam osebno bi v tem primeru verjel Carglassu. Konec koncev je to njihova osnova dejavnost, ki bi bila konkretno okrnjena v primeru nezmožnosti izvajanja določenih del po drugi strani pa imaš na Porscheju wannabe monopoliste, ki seveda želijo, da se take stvari urejanjo pri njih za (i guess da) konkretno višjo ceno kot če ti to naredijo na Carglassu "na usput".