S-Line znakci iz Kitajske so 5 EUR in imaš S-Line .10 let stara navadna (not S-line) a5 2.0 tdi na premajhnih feltnah in s kljuko zadaj? Brez zamere ampak tole je bolj za smeh kot pa za okras, razen če računaš da še kaj vizualno dodelaš avto.
S-Line znakci iz Kitajske so 5 EUR in imaš S-Line .
Kapo dol lastniku, da ni že sam nabil tega gor. Verjetno eden in edini v Sloveniji .
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=261181683&utm_source=sharedAd&utm_medium=android
Dieses Angebot habe ich bei mobile.de gefunden:
BMW 518d Touring Leder Navi AHK Shz
Erstzulassung: 03/2014
Kilometerstand: 150.579 km
Kraftstoffart: Diesel
Leistung: 105 kW (143 PS)
Preis: 13.480 €
Glih zame... Samo limo bi moral bit.518d? Sploh nism vedo da obstaja
Glih zame... Samo limo bi moral bit.
Bemu, da je cena morda jurčka višja od Octavije. To je no brainer, še jurja daš stran za ketno in to je to...
Ampak sigurno je ful ponosen na avtoJe kolega kupil taki no brainer iz nemčije. Ko mi on razlaga o stroških ki jih ima s tem avtom, si jaz vmes pol oktavije še zraven kupim. Meni je na oktaviji vse nad 200 drago u pm, njemu je vse pod 400 blazno poceni.
Zadnje pol leta se tak na hitro spomnim za ene 5k, ki jih je pustil na avtu: hudi servis za okrog 3k, neka blazina zračna v amortizerju 500, pred mesecem pa mu je motor ribnil. Pa na elektriki je par stotakov pustil, ko je nekaj crknilo. Res pa je da ima več km kot ta v oglasu
Nosilci motorja pri 160kkm?
Napiši kaj bolj točno, za kakšen avto se je šlo, letnik, motor, oprema...Je kolega kupil taki no brainer iz nemčije. Ko mi on razlaga o stroških ki jih ima s tem avtom, si jaz vmes pol oktavije še zraven kupim. Meni je na oktaviji vse nad 200 drago u pm, njemu je vse pod 400 blazno poceni.
Zadnje pol leta se tak na hitro spomnim za ene 5k, ki jih je pustil na avtu: hudi servis za okrog 3k, neka blazina zračna v amortizerju 500, pred mesecem pa mu je motor ribnil. Pa na elektriki je par stotakov pustil, ko je nekaj crknilo. Res pa je da ima več km kot ta v oglasu
Če že kaj sem tudi sam mel kaj takega v mislih. Ne pade v oči bolj kot en lušten kabrič sred vročega poletja.Jaz bi gledal za BMW 6 cabrio. Sicer bo verjetno kakšnega jurčka treba še dodat, ampak sosed bo opazil