avto do 1200€

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Žajfa avto
grin1.gif

Zdaj če je žajfa avto bo za tak dnar imel 50k km, 1. lastnik, nikoli zbit, ravno narejen tehnični, servis plus nove gume, pa še flašo penine na brezhibno očiščenem sedežu boš dobil
smile-1.gif
tak da tak glede teh stvari ne rabiš skrbeti...

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Pozabil si še dodat, da bi žajfa za vse našteto plačal samo 500 EUR pa od prejšnjega lastnika dobil še en vikend paket v Dalmaciji.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Jaz sem od prvega lastnika kupil Ibizo z vso opremo (elektrika v šipah, ogledalih ... , klima, redni servisi .. nič zaleten, .. letna vinjeta .. lite OZ feltne, še nekaj ekstra (drage) dodatne opreme .. ni da ni) za 1000€. Imel srečo
smile-1.gif

Malce spremljaj avto.net, pa takoj pokliči, ko kaj najdeš. Jaz sem ga iskal cel mesec .. visel na netu ko blesavi
wink-1.gif
kar naprej stiskal tisti knof "zadnjih 100 oglasov" ..

Če kaj crkne je delov malo morje, pa še poceni so.
zmaga.gif

Aja, pa še zimske pnevmatike na svojih platiščih
aplauz.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kolega misli prodati passata karavan 1,6td, letnik 91. Kupil ga je od prvega lastnika in je zadovoljen z njim.

Za vozit razno šaro bi bil dober.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Meni je pač bolj pomembno služenje avta meni, kot pa jaz avtu, in ne da sem ves happy, ko se peljem po cesti in vsi gledajo za mano, ter mi zavidajo avto .. v resnici ga imam pa na lizing na 2323 let, jem pa kruh, ki ga drugi stran vržejo ..

Imam pač drugače postavljene prioritete. Še vedno se mi pa zdi dober deal, da imam poceni avto, ki mi služi za to, da se v dežju odpeljem od doma do vlaka (kot sem rekel, večinoma sem na motorju). Res ne rabim high tech BMW za ajoooj € ..

In glede na to, da alkoholik kupuje avto do 1200€ tudi verjetno ne bo kupil high tech BMW, pač pa uporaben avto.

Sicer pa alkoholik, to je že moja tretja ibiza (1.4, 1.9tdi, 1.6) in sem bil s prav vsemi zelo zadobvoljen, saj ni nič crkovalo, nikoli se mi ni nobena pokvarila, v kolikor pa res kaj crkne, je pa delov malo morje, pa še poceni so)

Nazadnje urejeno: