Autodromo di Monza 2011

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Pol dirke in pritiske na atata so rabil, da so se zadeve postavile na svoje mesto

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

[spidi mode]

hysterical-1.gif

Lojze ne more prehiteti ateja v invalidskem vozičku
hysterical-1.gif

gumbek prehiti Lojzeja in mu potem še pokaže, kako se prehiti ateja
hysterical-1.gif

Lojzek še kar ne more mimo ateja in joka: ata me rine na travo, grdi ata. Če jaz Nandeta na štartu zrinem na travo je to pošteno, če pa ata mene, pa to ni v redu
hysterical-1.gif

Mercedes: ata, spusti Lojzeka, se joka
hysterical-1.gif

ata očtino spusti Lojzeka

[/spidi mode]

PS: sicer pa so na prvih 5 mestih aktivni svetovni prvaki

Nazadnje uredil moderator:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
pozabil si da je Lojzu uspelo enkrat prehitet ateja... ampak ga je ta na naslednji ravnici nazaj stepel :D

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
pozabil si da je Lojzu uspelo enkrat prehitet ateja... ampak ga je ta na naslednji ravnici nazaj stepel :D

šolal ga je.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Točno to. Bi bilo za razmislit s strani FIA da spremeni pravila, da bo Lujzek lahko d(i)rkal....

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
se pa lepo vidi kak so zajebali s prestavnim razmerjem. takrat ko bi lojz najbolj moral začet koristit zavetrje mu je blokada ruknila
hysterical-1.gif
talenti

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
in misliš, da bi s tem samo pridobili ali obstaja po tvojem tudi kaka možnost, da bi s spremembo prestavnega razmerja tudi kaj izgubili?
rolleyes-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ja normalno da se s prestavo prestavnega razmerja zgubi na pospeševanju... ampak vseeno... nemoreš pa spet ne tako prestavno met da se ne da čisto nič prehitet.
razen če so računali da bodo po štartu takoj prvi.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Po moje niso samo prestavna razmerja, so tukaj v igri krilca, moč motorja, itd. Enostavno gledano, bi sremenil prestavno razmerje in bi bilo to to, ampak se mi zdi, da ni vse samo v tem

I

Izbrisan uporabnik #488

Ata je pa danes šolal Hamiltona
smile-1.gif

Se vidi, da je še vedno izjemen, samo nekonkurenčno prdalico vozi.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Po moje niso samo prestavna razmerja, so tukaj v igri krilca, moč motorja, itd. Enostavno gledano, bi sremenil prestavno razmerje in bi bilo to to, ampak se mi zdi, da ni vse samo v tem

če se prav spomnim imata Šumi in Lojz enake motorje
17758-icon_confused.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Red Bull Racing has dedicated its victory in the Italian Grand Prix to former staff member Erin Pezzella, who lost her battle against cancer earlier in the week.

"Earlier this week we lost a young girl who worked for the team for five years in accounts," said Horner.

"She was 31 years of age and she lost a very brave fight against cancer, so as a team we would like to dedicate this to her today. It puts everything into perspective."

http://www.autosport.com/news/report.php/id/94501

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:

če se prav spomnim imata Šumi in Lojz enake motorje
17758-icon_confused.gif

Motorja sta enaka finta je bila v bolj stoječih krilcih pri Lojzetu. Oni so mislili na nekaj drugega.
grims-1.gif

Sicer pa je bil Rosberg na dobri taktiki in bi mu zelo dobro kazalo ampak je prišlo pač nekaj vmes .
Oča so jih pa šolali danes in to se bo samo stopnjevalo
zmaga.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Dedi bo zdaj dobil nov zagon in več zaupanja vase. Da mu še samo trokrako zvezdico malo porihtajo... Zanjo imeti z njim velike težave

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Dedi bo zdaj dobil nov zagon in več zaupanja vase. Da mu še samo trokrako zvezdico malo porihtajo... Zanjo imeti z njim velike težave

zakaj se vedno živite v sanjah da se laka "starac " kosa z enmu ko je star 25let?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:

zakaj se vedno živite v sanjah da se laka "starac " kosa z enmu ko je star 25let?

si gledal dirko danes?
ODgovr je DA ampak mu mora Mercedez dat konkurenčno vozilo