Citat:
Uporabnik Denis pravi:
To je dvosed? Kak bo te seksal?
Če kupuješ avto pri 18-ih, glej, da bo mel noter plac in da bo zic električen, jao...
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Pa zakaj bi kupu nek večji avto zdaj ko nimam otrok. Če lahko kdaj uživam je to ravno zdaj. Ko maš enkrat družino je tak avto bol kot ne neuporaben.
Ja registracija je okoli 800€ z 50% bonifikacijo, in ja mam jo. Jebiga, avto ne kupujem zard konjev, če jih pač ima 180 jih pač ima.
Pismenost ti ni vrlina, kdo piše da kupi večji avto. Pišem samo da je v tem paketu precenjeno vse skupaj. Isti k. dobiš za manj oz za isti denar precej bolj ohranjen avto oz novejši letnik.
+da ne omenjam 800€ z 50€ bonifikacijood kje?? z kaskom vred že mogoče.
+maš tudi 150ps verzijo če ti je vseeno za konje. Čipaš na 190 pa je mir..
Najdi mi enega 150ps TT-ja ki se prodaja na slovenskem trgu.
Če izračunamo zavarovanje TUKAJ nam pokaže, da se plača osnovno AO zavarovanje in registracijo slabih 800€.
To težko, lahko mu pa pomagam tebe pošupkat...Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Saj zato pa hoče TT-ja... da bo 17 letne lulyke lovil, ne pa tebe...Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
pubec išče šminko če ti ni kapnilo, ne pa tehniko
Men je LCR oz TS Leon bolj jebački
Se pravi bo tebe ujel
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Torej zadeva je taka. Kupuje se prvi avto, v oči padel TT. Zanima me vaše mnenje o tem avtomobilu. Kvarljivost, servisi, poraba, stroški?
Po mojem mnenju je za dobrih 8000€ kar soliden avtoček.
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Sem se že odločil, TT-ja bom vzel, ta vikend bodo padli prvi ogledi.
Glede denarja pa, nobeden me ne pozna tako da nebi o tem, lahko bi kupil še dražji avto samo mi je nesmiselno dajatm +10k€ za prvi avto.
Hvala vsem, ki ste napisali kakšno kvalitetno mnenje, o nekaterih primerkih pa nebom izgubljal besede, smo le na Alteru.