Sej nimam nič proti. Malo mi gre jetra zgolj zato, ker sprašuje po netu (verjetno je tudi še kje drugje in tam dobil odgovor), vrne pa nič ne. Namreč forumi naj bi delali v ob smeri, ne pa, da en zgolj cuza iz njih. To me moti.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Še en fovšaritež ! Sam da ne bi kdo kaj zaslužil !
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Fajn, da si zrihtal.
Upam, da za sprejemljiv denar, s tvojimi ugotovitvami se pa 100% strinjam. Pa ni zgolj pri avtomatskih menjalnikih težava.
Karkoli je specifičnega in nekdo v Sloveniji slučajno obvlada začne pilit tiste, kateri tega ne poznajo.
Recimo en primer: ena elektronska enota pri renomirani znamki začne po parih letih delat sranje. Nova enota na servisu (drugega itak ne znajo kot menjat celo) je strošek ohoho, pri elektronikih kateri so ugotovili napako te ocurijo za cca. 100-150 EUR + 1 teden čakanja (to je verjetno zato, da se ti zdi, da so naredili veliko dela in lažje skeširaš). Par minut googlanja ti da odgovor, da je napaka na kondenzatorju (ali tranzistorju - ne spomnim se točno), katerega se menja v manj kot 10-ih minutah, cena tega je pa pol EUR-a. Rabiš zgolj najbolj poceni spajkalnik iz Obija. Jeb.at ga, tako imamo v Sloveniji. Vsak bi rad pri 35-ih zaključil zgodbo in šel ''v penzijo''.
Jaz sem si tudi ravnokar poštimal eno napako pri mojem. Isto, ena bedasta zadeva, čeprav strošek tokrat ni bil tako zanemarljiv. Ampak še vedno 40% ceneje od tistega, kateri bi me ''opilil''.
Poglej, zadeva je bila taka, da so mi vsi ki kao znajo hoteli servisirati menjalnik.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Sej nimam nič proti. Malo mi gre jetra zgolj zato, ker sprašuje po netu (verjetno je tudi še kje drugje in tam dobil odgovor), vrne pa nič ne. Namreč forumi naj bi delali v ob smeri, ne pa, da en zgolj cuza iz njih. To me moti.Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:i
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Izgleda si imel podoben primer, kot tip na petki in avtomatik in je začel stalno v eni prestavi vozit (ni šaltal). Gre na pooblaščence, itak nov menjalnik... Potem gre do starega čiča vulkanizerja, ker je moral gumo zamenjat, saj je imel zasilno gor, ker se mu je original predrla. In ga vpraša čičo, kako kaj menjalnik šalta?