Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
E točno, imidž furaš z R8
Nikoli
Imiž furaš z RR in bentlijem.
Glede na to da je letel vse skupaj na Audi paleto modelov, ne treba bedarij pisat..
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
E točno, imidž furaš z R8
Nikoli
Imiž furaš z RR in bentlijem.
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
dokler se not ne usedeš pa vidš tisto nagravžno ročno k se skor stropa dotika
za el. park bremzo še niso slišal?
Citat:
Uporabnik sole pravi:
mi lahko nekdo razloži, ko se nasproti pelje Audi, kako veš kateri moel je ker so spredaj vsi enaki?
Razen krave Q7 in R8 so mi vsi enaki.
Tako da tisti "revež" se pelje proti tebi z A8, ti pa vidiš A3. Šele ko je skoraj pri tebi vidiš pomoto.
Osebno so mi sicer všeč, samo pravi nemec ima zvezdo na nosu!, posebej C. Kdo je boljši ne bom razpredal.
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
imiđ furas z vsakim avtom..
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
mi lahko nekdo razloži, ko se nasproti pelje Audi, kako veš kateri moel je ker so spredaj vsi enaki?
Tako da tisti "revež" se pelje proti tebi z A8, ti pa vidiš A3. Šele ko je skoraj pri tebi vidiš pomoto.
Osebno so mi sicer všeč, samo pravi nemec ima zvezdo na nosu!, posebej C. Kdo je boljši ne bom razpredal.
Pol pa nimaš "očesa" za avto.
In zakaj je nekdo z A3 revež?
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Vsekakor vsaka znamka predstavlja določen imiđ ...
Folk, vem, da zvenim ko swifty, pač prizadeto pretirano favoriziranje le ene znamke, a ni tako. Vi primerjate starejše modele s trenutno povsem svežim audijem. In če tako primerjamo, je audi povsem primerljiv s trenutno bmw 5ko. Kakšna 5ka prihaja, pa ne vem.Ker avto s xenonkami, litkami in lepo barvo izgleda bomba. Ne vem, zakaj se eni tako trudite blatiti dobro in ne priznavate tega.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
No sej, važno, da vi veste nekaj, kar nihče drug.