atentat

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Uf, si pa res v letih
evil.gif

Glede srečanj, ali se ne morete dobivati ob petkih?

Ne moremo, ker se pač želimo znebiti takih kot si ti
evil.gif
hehe

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.264
113
blizu močvirne prestolnice
Sploh ne, sem vesel da je vsaj en-ena povedal da navadni in z drugačnim mogoče malo bolj extremnim mišljenjem tja ne spadamo! Saj tisti kater me mal bolje pozna ve kakšen sem, drugi pač nekaj obsojajo! Naši južni bratje pravijo, sto ljudi sto čudi
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sploh ne, sem vesel da je vsaj en-ena povedal da navadni in z drugačnim mogoče malo bolj extremnim mišljenjem tja ne spadamo! Saj tisti kater me mal bolje pozna ve kakšen sem, drugi pač nekaj obsojajo! Naši južni bratje pravijo, sto ljudi sto čudi
nahrung002.gif

grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ti, ti morš pa nujno na prešolanje na Kitajsko stari. Moram rečt, da so tu tipi zelo olikani, bejbikam vse ustrežejo, nosjo jim torbice, hrano lih da jim še z žlico ne nosjo v usta. Vse naredijo za njih. Ne pa vi. Jao še na pjačo si ne upate brez žene. Tle me pa skoz vabijo, pogovarjajo se z mano, vi revice pa nič.

majčing čong

Eh tipi so boljši v Sloveniji moram priznat.

Baba ko baba.

Zmešana ko kurji drek.
bonk.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Se še dogajajo atentati? V četrtek in petek sem v prestolnici, pa bi tudi sam izvedel atentat, da spoznam to bando neproduktivno.
grin1.gif
Kukr zgleda je zadnji atentat uspel!!! Enkrat septembra....Nisem nč bral v črno kroniki?
sprasujem se.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
razmisljali smo o alter ponovoletnem meetu... Ampak mislim da ne bi bilo zanimanja in se potem ni nihce zraven spravil.