Armani obleke in italjan v CityParku

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Mojga fotra so ustavili pa je kupil eno obleko "na peglo" za 20 eur, že 5 let je kot nova. Tako da so že dobri ponaredki, pa še nevem kakšne škart robe nemoreš dobit za 20 eur, ta je pa res dobra. Tako da če lahko kupiš nekaj dobrega poceni, zakaj pa ne.

LP

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Točno tako. To sploh ni Armani, ampak je Emporio. Jebii ga, zavajajoče oglaševanje, bi rekli vrli Alterjevci, ki tako radi omenjajo Urad za varstvo potrošnikov
evil.gif

Ampak, če veš zakaj gre, da to ni Armani (in te v resnici niti ne zanima Armani), je pa zelo solidno sešita obleka iz zelo solidnega materiala, jo pač ubodeš za 50.- EUR. Obleke v taki kvaliteti v štacunah ne dobiš izpod 100,00 EUR ali pa še celo malo več.
Tako, da tisti, ki ni mahnjen na firmo, rabi pa obleko ker pač dela v taki službi, je to kar ugoden nakup. Seveda, če nimaš predsodkov, da kupuješ cunje na parkingu
cool-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Kolegu je pa lani en v Mariboru prodajal obleke Armani, pa leder jakne... Isto neki makaronar, ter da ga bo šefe ubil...

Danes je bil spet v akciji v BTCju, Clio, srebrne barve, SLO registrska....

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Hm, jaz sem zadnji cas ze eno parkrat videl 2 ali 3 romune ki z starim S-om krozijo po LJ.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Pa osivelega "italijana", ki večkrat operira po Šiški okoli Hoferja in Petrola na Celovški v temnem Audiju A4 karavan.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Taprav dec smrdi po nafti.... še ne veš
rolleyes-1.gif

Ali si tudi ti kakšen pesopik....
hysterical-1.gif

SHADOW

Zelenc'
2. nov 2008
1
0
1
No zanimivo ,danes je bil italjnček na letališki pri petrolu,sedaj in srebrno ford kugo-terenec,še vedno star okoli 50let.Ista fora gre nazaj v italijo in so mu ostale obleke in jakne ,ker jih Eporium NI hotel kupiti.
Skorah nihče ne pove po koliko ,so jih ponujal.
Meni obleko in dve jakni za 300€,pa sem ga odslovil.
Pa ostalim??????????

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
mene je zadnjič zahaklal z modro ford kugo pri Merkurju v Vižmarjih in sem mislil najprej, da se je zgubil in me bo za napotke vprašal, pa sem ga na hitro odjebal, ker sem šel v bistvu samo hitro na bankomat po denar, pa še te teme sem se spomnil, takoj ko je začel o cotah nabijat

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Mojega fotra je 2 leti nazaj nategnil na isto foro.
Iste jakne.
očitno da imajo tovarno takih jaken.
Prodam obe za 100€
Bež pa črna barva.
Ali če vam je lubše črno prodam za 100€ drugo podarim.
Nikoli nošene
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Se sparkiram v CityParku v LJ, stopim iz avta in po treh-štirih korakih me "napade" italjan (se je ravno spravljal v svojega večjega terenca), če govorim makaronščino ali angleščino... ja afkors un poco ingliš was is los, reci kaj hočeš od mene? In mi tip začne govorit da sodeluje z Emporiumom in se vrača v Italijo in sta mu ostali dve Armanijevi obleki in ju ne želi peljat domov, če jo hočem ugodno kupit...
d055.gif
no no no grazie, nism pedr in nočem da me nekdo na suho nategne, sploh pa nimam cajta danes za take igrice.
Ko sem mu rekel, da me to ne zanima me je začel spraševat "you don't like Armani clothes?".
bonk.gif

Skratka, tip je bil glede na naglas in italjanski angleščini res italjan, glede na terenca z italjansko registrsko bi reku, da ni ravno preveč reven.

Moje vprašanje: WTF je bilo to?
13.gif

A so to kakšne nove fore, da te nategnejo s poceni ponaredkom, ali pa sem bil pa res "lucky almost winner of the month" in bi res lahko dobil neko kvalitetno obleko za solidno ceno?

Nisem se imel časa ukvarjat s tem in nisem gledal kaj je imel v avtu niti nisem vprašal za ceno... samo česa takega še nisem doživel, a zdej se cigoti spravljajo prodajati stvari že na tak način?
confused-1.gif

Mene so 3x nabasal, od tega 2x pred Bauhausom ko sem v avtu neki pisal, prejšnji teden. Maha da daj šipo dol pol pa začne... Jaz sam: Grazie, no dinero, no soldi, ciao... pa so se pobral...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Uf, mam idejo, sam bi rabu kšno uniformo, pa fejk značko, pa kšn obrazec.... Al pa sam značko pa obrazce...

Bi te jakne dubu zastonj oz. še plačali bi mi zato da jih vzamem
evil.gif

Saj komu se bo pa pritožil ha?
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik apico pravi:
Žalostno pa je, da so ti ljudje, ki morajo po Sloveniji lovit folk pred trgovskimi centri, boljše oblečeni (vsaj tako so naštimani, da tako zgleda) kot naši oh in sploh pojetniki in meneđerji.
smile-1.gif

Zakaj žalostno, zrihtani so z namenom, mora zgledat zrihtan, da lahko koga naserje.

Lahko bi vedel, da so največji nateguni in barabe povsod najbolj zrihtani.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Ko ste že ravno odprli temo: naprodaj je nova moška črna obleka, seveda nenošena - ravno te blagovne znamke o kateri je govora (Emporio).
Obleka je torej popolnoma nova, št. 50, primerna za moškega, visokega tja okrog 180 cm (recimo 176 - 183 cm) , ki ima kakih 78 - 83 kg, mogoče še malo manj.

Če hodite v cerkev, v opero, na gledališke predstave, ali na pogrebe, je to vsekakor odličen nakup.
cheer.gif

Cena je 140 evrov. Kvaliteta pa, kolikor se spoznam na štofe, zelo dobra. Sem iz Lj.- iz centra.

V primeru inetersa prosim ZS.