Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Se sparkiram v CityParku v LJ, stopim iz avta in po treh-štirih korakih me "napade" italjan (se je ravno spravljal v svojega večjega terenca), če govorim makaronščino ali angleščino... ja afkors un poco ingliš was is los, reci kaj hočeš od mene? In mi tip začne govorit da sodeluje z Emporiumom in se vrača v Italijo in sta mu ostali dve Armanijevi obleki in ju ne želi peljat domov, če jo hočem ugodno kupit...
no no no grazie, nism pedr in nočem da me nekdo na suho nategne, sploh pa nimam cajta danes za take igrice.
Ko sem mu rekel, da me to ne zanima me je začel spraševat "you don't like Armani clothes?".
Skratka, tip je bil glede na naglas in italjanski angleščini res italjan, glede na terenca z italjansko registrsko bi reku, da ni ravno preveč reven.
Moje vprašanje: WTF je bilo to?
A so to kakšne nove fore, da te nategnejo s poceni ponaredkom, ali pa sem bil pa res "lucky almost winner of the month" in bi res lahko dobil neko kvalitetno obleko za solidno ceno?
Nisem se imel časa ukvarjat s tem in nisem gledal kaj je imel v avtu niti nisem vprašal za ceno... samo česa takega še nisem doživel, a zdej se cigoti spravljajo prodajati stvari že na tak način?