Uporablja se lahko le opremo ki je sistemizirana v policiji. Osebno menim da bi take kamere bile koristne, so pa imho policisti precej proti ker je dejstvo, da bi bila vsaka napaka (z njihove strani) posneta.Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Kamere na vozilu (dash cam), ki snemajo postopek so zakonsko prepovedane ?
Lažje bi bilo v takih primerih....
Na Jesenicama je bil en tak... v pikovi dami namahal 8 miličnikov... je bil iz rovt pa v tujski legiji tako, da...Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Sem videl dosti postopkov in pač povem...
Sem bil tudi zraven ko je kolega zmetal ene 8 policajev
Si prihajal iz PP kot po tekočem traku
A kar 8? Pa a to je blo tko k v filmih o brusliju, da so 1 pa po 1 na njega hodil tvoj kolega jim je pa krožne talal?
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
V Italiji bi stali mirno. Pravi pristop (MP5) dela čudeže.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
tud pri nas je bil en tak... pa drugace miren tip, nikol pretepac, sam pac orng roka. sta hotla dva vklent, k so se neki kregal, je dal roke pred sebe, 40cm lufta vmes, in cakal da mu natakneta lisice... to ni slo, sta poklicala iz lj okrepitve, so prisle zelve, pol si je pa premislil.
in zelve bi mogle pridit na vsako tako intervencijo. kaj se bojo nasi cestni bobbyi ukvarjal s psihoti?
Policist je izrecno povedal, da je bil razpršilec uporabljen samo proti osumljencu. Mama pa trdi drugače KlikCitat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mal ti branje dela tezave. JE napisano da je bil en policist v resilcu kjer so mu nudili pomoc zaradi razprsilca... Glede na to da pise tudi da sta razprsilec uporabljala le policista je logicen zakljucek samo eden - en je bil nasprican.
Tudi ce bi domnevna zgodba udelezenca drzala - ce bi jaz izvlekel pistolo in bi mi jo nekdo skusal odvzeti (me prijemal zaroke ali kaj podobnega), bi nanj streljal. Tko da dvomim da je bilo kaj temu podobnega ker bi verjetno bil kdo tudi zadet. Problem ki se ga ne zavedate je ta, da policistova pistola ni edino orozje v sluzbenem vozilu. In da ob takem napadu ni dalec faza, ko se policist ustrasi ze tega da mu nekdo prtljaznik odpre na avtu.
Pa smo lahko vsi tu gor zdaj pametni kaj in kako ampak ko se nekdo ustrasi za svoje zivljenje (pa policaj gor al pa dol) postane nevaren. Tko da sta po svoje lahko srecna da je bil se tok priseben da je opozorilni strel izstrelil.
Citat:
Uporabnik mirsi pravi:
Policist je izrecno povedal, da je bil razpršilec uporabljen samo proti osumljencu. Mama pa trdi drugače KlikCitat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mal ti branje dela tezave. JE napisano da je bil en policist v resilcu kjer so mu nudili pomoc zaradi razprsilca... Glede na to da pise tudi da sta razprsilec uporabljala le policista je logicen zakljucek samo eden - en je bil nasprican.
Tudi ce bi domnevna zgodba udelezenca drzala - ce bi jaz izvlekel pistolo in bi mi jo nekdo skusal odvzeti (me prijemal zaroke ali kaj podobnega), bi nanj streljal. Tko da dvomim da je bilo kaj temu podobnega ker bi verjetno bil kdo tudi zadet. Problem ki se ga ne zavedate je ta, da policistova pistola ni edino orozje v sluzbenem vozilu. In da ob takem napadu ni dalec faza, ko se policist ustrasi ze tega da mu nekdo prtljaznik odpre na avtu.
Pa smo lahko vsi tu gor zdaj pametni kaj in kako ampak ko se nekdo ustrasi za svoje zivljenje (pa policaj gor al pa dol) postane nevaren. Tko da sta po svoje lahko srecna da je bil se tok priseben da je opozorilni strel izstrelil.
Če pa že rečemo, da je lahko veter raznašal plin - potem lahko rečemo da je bil ogrožen tudi otrok - kar pa policija zanika.
Je tako kot sem napisal na prejšnji strani, policija je zgodbo priredila tako, da policaj ni nič kriv.
Nisi edini zaslepljen, in to policaji dobro vedo.Citat:
Uporabnik tony pravi:
Glede na to, kakšnega problematika je vzgojila, je normalno, da policaju verjamem prej kot njej...