O cem ti bluzis? Na podutiski v Ljubljani je PP Ljubljana Šiška. V drugi polovici objekta pa je Specialna enota policije. Kje si ti PP Koseze videl, prebral, slisal mi pa tudi ni jasno.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sem videl tudi na MMC da je isto......umor v Pržanu....na področju Šiške....
Mislim cel WTF so te dandanašnji novinarji......najbrž hotel napisat na področju PP Šiška.......pa še te več vsaj 20let ni.....ampak je PP Koseze najbližja
Citat:
Podutiška je del kosez in ne v šiški...
Vmes med Pržanom...so še Dravlje...Koseze...
Lahko rečeš da je Pržan del Lj....ne more bit pa del Šiške...razen če maš domišLJija
PP sem pa zamešal priznam... Ker PP je bila včasih pri slovenija avto... Sedaj je tam poslovalnica Triglav...
Citat:
Podutiška je del kosez in ne v šiški...
Vmes med Pržanom...so še Dravlje...Koseze...
Lahko rečeš da je Pržan del Lj....ne more bit pa del Šiške...razen če maš domišLJija
PP sem pa zamešal priznam... Ker PP je bila včasih pri slovenija avto... Sedaj je tam poslovalnica Triglav...
Ni nobeno presenečenje, da se tudi tokrat verzija policije močno razlikuje od verzije ostalih vpletenih in očividcev.Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
WTF???
http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/trzic-med-rutinskim-postopkom-napadel-policista.html
Citat:
Uporabnik mirsi pravi:
Upam da bo na zasluženi bolniški našel čas, za kake strelske vaje, da bo naslednjič, ko bo spet streljal na neoborožene občane zadel kaj bolje kot samo vetrobransko steklo. ,
Citat:
Uporabnik mirsi pravi:
Še posebej, zato, ker se je junaško s solzilcem spravil na otroka in žensko, tako da sta potrebovala zdravniško pomoč.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zakaj se oglašaš pri teh temah, ko veš da nisi kredibilen?