Apple servis

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Mislil sem za zunanje, pri katerih lahko uporabnik sam ugotovi, kakšno je stanje. Malo čudno se mi zdi, da so pozabili na zadnji verziji telefona, če je bila stran zadnjič obnovljena dva meseca nazaj.

Sicer sem pa danes izvedel, da ima moj telefon indikator vlage vdelan v priključku za slušalke
zmaga.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik nejck pravi:
Nimam pojma - telefon ni bil niti blizu kakšne vode, ni bil uporabljen med športanjem.
Baje se lahko pobarva tudi če grem iz mraza v topel prostor..

od zdaj naprej telefon puščam pred bajto vuni, ga ne nesem več not
grin1.gif

si zamiališ koliko bi ta tvoj baje povzročil problemov, jaz bi jih na dan uničil kakih 30 komadov komot, če bi tvoj baje držal vodo

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Če je telefon res zelo mrzel in prideš z njim na zelo toplo mesto, kjer je dokaj visoka vlaga, ga bo zelo lepo navlažilo.

laibach123

Pripravnik
18. mar 2012
217
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Tole ne drzi... V Sloveniji dobis v vsakem primeru novega, ker zakonodaja ne dopusca, da bi dobil obnovljenega oz. refurbished ... In ce je bilo v roku 14 dni dvakrat enaka napaka na dveh razlicnih telefonih, potem je velika verjetnost, da je krivda na strani uporabnika ...

se prav so tut mene na servisu nategnil ko sem dobil obnovljen telefon?
confused-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik laibach123 pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Tole ne drzi... V Sloveniji dobis v vsakem primeru novega, ker zakonodaja ne dopusca, da bi dobil obnovljenega oz. refurbished ... In ce je bilo v roku 14 dni dvakrat enaka napaka na dveh razlicnih telefonih, potem je velika verjetnost, da je krivda na strani uporabnika ...

se prav so tut mene na servisu nategnil ko sem dobil obnovljen telefon?
confused-1.gif

Ne vem... ker nisi nic napisal, za kaksen telefon je slo... pa kje je to bilo... pa kaj je sploh bilo... Konec koncev pa... kako ves, da si dobil obnovljen telefon? In ja... ce si siguren, da si dobil obnovljen telefon... so te "nategnili" ...
smile-1.gif

laibach123

Pripravnik
18. mar 2012
217
0
16
ja zelo na hitro sem napisal prejsni post. Drugače pa se mi je 1 leto nazaj pokvarilo zgornje stikalo za vklop/izklop na iphonu 5. Seveda sem takoj koristil garancijo pri emonogramu, kjer so mi po enem dnevu upoštevali garancijo in dali "nov" telefon. IMEI številka je druga in pa sami so rekli, da telefon ni moj ampak da je drug-obnovoljen. Seveda sem hotel svojega nazaj a se niso dal. "taka je politika appla!".

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Teleray servis ?

Priporočam da plačaš.
Daven na neumnost je pač potrebno kasirati
evil.gif
.

gpc17

Pripravnik
15. dec 2009
71
0
6
LJ
Živjo,

indikatorji so na iPhone 6 v jacku za slušalke, v notranjosti pod sim trayom in pod slušalko za pogovor. Pri teh treh lokacijah največkrat udari voda. Te indikatorji se ne obarvajo zaradi vlage ampak šele ko je stik s tekočino. Če bi že bilo od res močne vlage bi bili malo roza ne pa rdeči oz. zelo obarvani.
Če si imel v aparatu kaplje telefona pa sploh ni kaj za pisati.. Pač si ga dvakrat polil... Telefon ni water proof.

In ja pri nas ni obnovlenih aparatov.