Danes sem probal in deluje v redu, moti me edino ker moraš pri nakupu nad 15€ še vedno vnašati PIN številko navlkjub varovalki v aplikaciji.Pošlji na pay@nlb.si, da te vključijo v beta testerje. Potem vidiš app v play storu. Rabijo pa vedeti tvoj gmail račun.
Trenutno ne moreš uporabljati za plačevanje. MasterCard kartica bo spet na voljo 4. aprila, Maestro kartice pa verjetno tudi pridejo 4. aprila v testiranje.
Plačevanje dela BP.
To ni odvisno od banke. Ampak od posamezne države (v našem primeru od Bankarta). Večina evropskih držav ima omejitev 25 €.
More bit odvisno tudi od banke/procesorja, ker prek Apple Paya (boon) tudi pri nas BP plačujem 50€ in več brez PINa (seveda prej avtoriziraš plačilo s prstnim odtisom na telefonu ali dvojnim klikom na uri, ki mora biti odklenjena, se pa zaklene čim jo daš iz roke).To ni odvisno od banke. Ampak od posamezne države (v našem primeru od Bankarta). Večina evropskih držav ima omejitev 25 €.
Danes sem probal in deluje v redu, moti me edino ker moraš pri nakupu nad 15€ še vedno vnašati PIN številko navlkjub varovalki v aplikaciji.
Drži, nekje ne prejšni strani se je ta Apple Pay tema prelevila v Android oziroma Google Pay in njegove alternative....A ni tako, da NLB Pay dela samo na Androidih in ne oa IOS?
Kolikor mi je znano, NLBPay na androidu deluje kot ločen app, ki emulira kreditno preko NFC, kar je na iOS generalno NO GO. Zaenkrat je plačevanje na iOS mogoče preko Apple Paya, vendar pa malo dvomim, da je NLB že delal kaj v tej smeri, ker Slovenija za Apple Pay ni podprta (pa tudi vprašanje kdaj bo, bo vrjetno pred nami dobila Apple Pay še kakšna Nemčija, Avstrija, Belgija, itd.) in tudi pri bankah, ki sicer podpirajo Apple Pay (npr. N26) za kartice, ki so izdane slovenskim komitentnom Apple Pay ne deluje. Razen, če imaš kakšen drug info.A kdo morda vec, kdaj Apple Pay v NLB? Kolikor imam info iz MasterCard-a, je platforma, ki jo je NLB naredil za Android enaka/podobna za IOS in naj bi cakali Apple, da "odklene" Slovenijo.
Ve kdo kaj vec?
A kdo morda vec, kdaj Apple Pay v NLB? Kolikor imam info iz MasterCard-a, je platforma, ki jo je NLB naredil za Android enaka/podobna za IOS in naj bi cakali Apple, da "odklene" Slovenijo.
Ve kdo kaj vec?
Android pay lahko uporabljaš tudi v Sloveniji:
Postopek je sledeč:
...
5. Po želji se lahko doda kartico na pametno uro (podoben postopek kot pri telefonu).
Google Pay v slo uradno ni podprt, N26 pa ti izda slo kartico medtem ko od Revoluta v vsakem primeru dobis UK kartico in zadeva deluje, od kar je Revolut supported za Google Pay. Jaz sem moral edino prvič odpret Plah store preko UK IPja da sem lahko omogočil Google Pay app (brez sideloadanja).Sem dodal Revolut v Google Pay in je slo skozi... N26 recimo ni slo dodat ...
Kaj ste pa napisali za biling pri Revolutu in ali je že komu kaj uspelo plačati z google pay-om?
Lepo in praviš, da deluje še hitreje kot nlb pay?