Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Eno vprašanje. Naročil sem si predplačniško Mastercard. Normalno sem jo connectal s Paypalom. Sedaj pa na Ebayu želim plačat nekaj v vrednosti 92EUR, pa me ne spusti skozi. Tale error mi napiše: "We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-****. This happened because it has been denied by the card issuer."
Na spletni banki mi glede kartice zgleda vse normalno:
Vrsta kartice: Imetniška kartica
Tip kartice: Predplačilna kartica Activa-MasterCard
Status: AKTIVNA
Blokacija: Ne
Mesečni limit porabe: neomejen
Dnevni limit za nakupe: 1.500,00 EUR
Dnevni limit za internetne nakupe: 1.500,00 EUR
Dnevni limit za dvige gotovine: 500,00 EUR
Kaj mi je storiti?
To, da sem se zafrknil in vzel NLB predplačniško Mastercard sem vam že tako pisal --- enako odsvetujem tudi vsem ostalim !!
(zakaj ? ne omogoča brezplačnega nakazovanja v kliku, poleg 10€ / 2 leti ti zaračunajo še za vsak mesec 0,50€. Ne omogoča dvostranskega prometa med paypalom, itn..))
Tako da če že potrebujete neko predplačniško in če vam je Mastercard ok, me zanima kaj bi bilo narobe z REVOLUT.COM ?
Je res popolnoma brezplačna, enako nakazujem prek UPN kot če imam od NLB kartico... kaj so slabe strani Revoluta, še posebej v povezavi s paypalom.... namreč čudi me, kako NLBju sploh uspe prodajati predplačniški Mastercard, če ti ne nudijo ama ništa ugodnosti !!?
...se priporočam za kakšne namige za novopečene paypalovce, ker brskati po 4 let starih forum zapisih verjetno sploh ni več 100%
pravilno, ker so se kakšne stvari spremenile....