Pol strani uporablja flash. Četrtina brez sploh ne dela.Citat:
Uporabnik doto pravi:
Internet ne potrebuje več flash-a.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ravno gledam, a res da iPad nima USBjev?Komedija!
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik doto pravi:
V zadnjem Monitorju imaš nekaj na to temo, nisem bral, tako da ti ne znam nič povedati.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hvala Jest sicer pa je bilo mišljeno da uporabljam ključ za prenos kakšnih dokuemntov, slik ter pesmi na USB ključ... A so že kakšne napovedi za iPad druge generacije oz. kak update?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Hvala Jest sicer pa je bilo mišljeno da uporabljam ključ za prenos kakšnih dokuemntov, slik ter pesmi na USB ključ... A so že kakšne napovedi za iPad druge generacije oz. kak update?
Uporabljam Firefox brez flash plugina, tako da nič "na pamet" (to si me mogoče s kom zamenjal...Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik doto pravi:
Tole je bolj na pamet, ane? ... Veliko "tavelikih" in "bolj branih" spletnih strani je ze posodobilo svojo kodo na html5 ... Pri tistih straneh, pri katerih se ne vidi Flash reklamnih bannerjev, pa je to prej prednost, kot slabost
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabljam Firefox brez flash plugina, tako da nič "na pamet" (to si me mogoče s kom zamenjal...)
Prav dober občutek imam , ali je flash popularen ali ne.
In ja, polovica uporabe je za reklame. (del razloga, zakaj nimam flash-a)
Primere upam, da ne rabim dat...
Citat:
Uporabnik mAn pravi:
3. In samo še nekaj... Gledam tole in me zanima kaj točno je fora tega? Narediš si lahko wi-fi omrežje. Zakaj? Da povežeš računalnik?
Je to tut storage device (torej zunanji disk)?