Apollo heroj

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Bravo. Ampak zalost, da je to bit heroj, normalno je it mimo gorece hise pa sam uc vrzt....kej narest je pa ze prazna malha.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.192
16.472
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kolker ga poznam.....dvomim da mu je lagodno ob vsej tej pozornosti

A yebiga, it's never easy to be a hero
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sam ne mislim delati napake, kot sem jo pri Hanziju!
priden.gif

Kaj je fora tega, da je avtor odprl tole temo? Če ga že osebno poznaš, mu potem raje čestitaj prek ZS, SMS ... Če pa avtor rabi pozornost, pa naj sam stori kako herojsko dejanje.

Mislim tudi jaz, da ni v Apollovem interesu povezovanje VL in RL. Jebiga, na alterju je direkten in kdaj tudi preveč pove.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Kaj je fora tega, da je avtor odprl tole temo? Če ga že osebno poznaš, mu potem raje čestitaj prek ZS, SMS ... Če pa avtor rabi pozornost, pa naj sam stori kako herojsko dejanje.

Se strinjam.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Mogoče je avtor hotel samo dobro, da pokaže, da je fant dober človek in mu vsi čestitajo, ampak je naredil več slabega kot dobrega sigurno. Vseeno, v upanju, da ni želel nič slabega in ne bo hudega, tud jst čestitam apolotu in naj bo zgled ostalim sodelavcem...da bi le bilo čim več takih!
Sicer nisem gledal niti ne vem o čem se je šlo, ampak orkaduš, če na 24 ur beremo kako je oče rešil sina izpod traktorja v ameriki, bi tudi našim herojem lahko čestitali vsaj s člankom, pa ne nujno da z imenom in sliko, vsaj posplošeno bi si pa zaslužili pozornosti v stilu policaj rešil...

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj Apollo je čist OK in razbija stereotip o policajih.
grin1.gif

Konec koncev je pa to, kar opravlja, njegova služba.

Nikoli ne bom pozabil, ko je policaj rinil ženski, poškodovani v prometni nesreči alkotest, čeprav je bila vsa krvava po glavi in smo jo komaj rešili iz avta.
crazy1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Nč nism mislu slabo, seveda je OK, tud men je že parkat pomagu in lahko samo še enkrat rečem, ko bi le bili vsi taki.

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Da bi se pa kdo spomnu, da se temo pobriše pa ne.

17758-icon_confused.gif

warpaint

Pripravnik
6. jul 2011
198
1
18
Nord
Sm jest skos vedu da je Mahoney fejst poba! Zdej samo ne vem al sem bl ponosen na njega ker je taprav dec, al nase, ker sem ga pravilno ocenil...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.099
2.888
113
Hmm ok ne stekam sicer zakaj se ga ne bi smelo se tukaj pohvaliti, saj je bil tudi na tv v intervjuju, ampak ok v poplavi negativnih tem na alterju ena pozitivna... Ce sem naredil napako se mu opravicujem, naj se tema izbrise, ce ne zeli biti omenjen,...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Saj to je to, v zanosu veselja hočeš pohvaliti soforumaša, po tehtnem premisleku, pa ti je potem žal. Veš kaj je hec, takrat sem se Hanziju opravičil, toda med tistimi kateri so me napadli si bil tudi ti, ampak čez pol leta ponoviš mojo napako in potem je joj.
Toda slej ko prej se razkrijemo, tako da je včasih kar preveč napadov, saj nismo neke tajne lože, temveč večinoma ljudje dobrega srca. Aja razni levičarji kot sta Pediater ali Gretzky tega ne razumeta!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.072
113
pri taščici
Kaj zdaj mene sem vlacite. Jaz nisem noben heroj, ampak heavy jambrac.
Sicer pa je apollo vedel kaj ga čaka ko bo na tv. Predvidevam,da bi komot odklonil snemanje, oziroma vsaj ostal anonimem brez imena in priimka.
Ni ko bi mu pahor podelil kakšno priznanje je pa to težje izvedljivo.
wink-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Hanzi to ni res, če se je strinjal da je na tv, ni nujno, da se ej da je tud na forumu, lepo je da se ga je javno pohvalilo, ampak če je bil na tv mi še zmer ne vemo kdo je to in ni potrebe, da se s prstom na forumu kaže nanjga. Če bi mene z imenom in priimkom vidl na tv, skor nuben nebi vedu kle, da sm to jst in bi tud prčakval, da pr tem tud ostane.

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Js pa ne razumem, kaj je tolk herojskega, svoje delo je dobro opravil in če bi vsako medicinsko sestro, ki življenje reši, na tv dajali, bi potrebovali ene 5 novih tv kanalov s celodnevnim sporedom samo za njih.......pa reševalci in gorski reševalci, prostovoljne in poklicne gasilce ni treba posebej omenjat
Jim je po tole prekleto prav prišlo, v času, ko si je policija v Mariboru, hudo hudo poslabšala ugled in spoštovanje, že prej so bili prezirani, zaradi doslednega ustavljanja in kaznovanja hundajev in kie, ter rednega spregledanja očitnih prekrškov višje cenovnih avtov in podobnih stvari.
Pa konec koncev, sj to je ja kaznivo tudi za navadnega državljana, če ne pomagaš, pa bi lahko,........sj povdarjam, da je dobro opravil svoje delo, ampak zakaj bi pa zdaj moral narodni heroj postat, pa res ne razumem

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Bi bil malo bolj hvaležen če bi bil tvoj otrok rešen ane, potem bi drugače govoril?

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zato ker medicinska sestra ali zdravnik (čeprav oba poklica maksimalno spoštujem) pri svojem delu ne riskirata svojega življenja.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
In ker je to njena primarna zadeva, policaju pa ni to primarna zadeva in ne vsakdanja. Sploh pa bi se lahko kdo drug posral in počakal gasilce.

Nazadnje urejeno: