ANŽE KOPITAR

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
O bad še mene je zabolel. Naj bi bil zlomljen, upam da je samo zvit
smile-1.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Zadnje novice iz ZDA so takšne, da gleženj ni zlomljen. Bodo pa to lahko potrdili šele jutri po pregledu. Upajmo na najboljše!

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
JOJ NE!!!!!!!

Upam da bo čimprej nazaj. se bo pa tole mu nažalost poznalo še lep čas.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Natrgani ligamenti se tudi dolgo celijo
frown-1.gif
Upam, da bo v redu okreval, res skoda, da se je koncal rekordni niz igranja.

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Pyzda, ni blo lepo za vidt
crazy1.gif

Škoda, lih pred koncem sezone, ko bi še kako pomagal ekipi na poti v playoff...
Čimprejšnje okrevanje Anžetu, naslednjo sezono pa novim zmagam naproti.
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sem mel strgane ligamente v obeh gležnjih in ja, okrevanje zna bit dolgotrajno. sam sicer nisem imel zlomljenih gležnjev, samo izpahe, pa vseeno ...
tongue-1.gif

upam, da imajo dobro zdravniško službo, ker to je ključ do dobrega okrevanja, predvsem pa do okrevanja s čimmanj zapleti (sam sem pri prvi nezgodi na desnem gležju dobil takoj gor gips in mel rehabilitacijo, za levega pa samo elastični povoj in bergle, brez rehabilitacije oz. fizioterapij, pa je razlika več kot očitna - lev gleženj še danes ni tak, kot bi moral bit).

skratka, upam, da ga porihtajo, predvsem pa da bo sam naredil veliko s svojo psiho in ga to ne bo oviralo pri nadaljnjem igranju ...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Kot sem rekel, zlomljeno ima mečnico (tamala kost med kolenom in gležnjem) in potrgane/natrgane ligamente. Točno to, oziroma še huje sem imel jaz. Najprej operacija, potem mavec mesec do dva, potem bergle še nekaj časa brez mavca, potem pa počasno in mukotrpno vračanje mišične mase in treniranje mišic v nogi. Meni je šel obseg stegna dol za 30%. Je pa res, da bodo zanj skrbeli vrhunski zdravniki in fizioterapevti, tako da bo prej saniral zoprno stvar. Držimo pesti, da bo do naslednje sezone spet stari Kopi.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kje pa se je to naredilo? na kateri tekmi, domači?

pomembno je, da razmišlja, kot razmišlja, to je že velik korak k hitremu okrevanju.
smile-1.gif
vse se zakomplicira, ko skušaš razmišljat kaj in kako in zakaj, ker je tu tudi psiha zelo pomembna.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
The Los Angeles Kings lost their leading scorer and most significant defensive forward Anze Kopitar for a minimum of six weeks after he fractured his ankle during an awkward fall. The injury certainly dampened the enthusiasm from their convincing 4-1 win over the Colorado Avalanche at Staples Center Saturday.

Domača tekma proti Coloradu, torej. 26.3.2011

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Danes so po shootout-u premagali Phoenix in se dve tekmi pred koncem uvrstili v playoff. Glede na to, kako Anaheim igra zadnje čase (zadnji dve tekmi igrajo Kingsi ravno proti njim), bi rekel da so imeli danes zadnji vlak za playoff. Pa tudi Dallas, ki bi jih lahko izrinil iz playoffa, igra dobro in ima do konca lahke nasprotnike. No, zdaj Dallas tudi teoretično ne more več ujeti Kingsov.

speaker226

Zelenc'
16. mar 2011
20
0
1
Danes sem našel en odličen članek, oziroma bolj seznam posnetkov Kopitarjevih akcij. Še najboljša mi je tista, ki se nahaja na povezavi malo pred vsemi posnetki. Avtor je napisal da mu noče embedati posnetka ali nekaj takega. Uglavnem poglejte si članek in posnetke: Anže Kopitar

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Pobje, kapetan Flyersov Mike Richards v Kingsih!
cheer.gif

Huda centrska četvorka Kopitar-Richards-Richards-Richardson
hysterical-1.gif
Ampak to ni realno sploh.