ANŽE KOPITAR

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Dohtar je to je to:
http://video.nhl.com/videocenter/console?catid=35&intcmpid=nhl-hp-vidmodwatchall

Game highlights- poiščete - LA / Anaheim "klik"- zadnji gol penali , spet jim je dal za žvečit
smile-1.gif

lp D

"Forsberi" again?
evil.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Odlicno, sem res vesel, da je tako, ker si fant zasluzi. Upam, da je to zgled nekaterim nasim sportnim razvajencem, ki (kljub visji placi - zakaj je visja, vedo le butasti placniki ...) lahko kaj takega samo sanjajo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Odlicno, sem res vesel, da je tako, ker si fant zasluzi. Upam, da je to zgled nekaterim nasim sportnim razvajencem, ki (kljub visji placi - zakaj je visja, vedo le butasti placniki ...) lahko kaj takega samo sanjajo.

in koliko slovenskih športnikov ima višjo plačo kot kopitar?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ena primadona, druga je pa tako zelo blizu, da ga stejem v isti rang (potem pac dolgo casa ni nobenega). Obe mi gresta mocno na organ zaradi svojega afnanja.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Anze je dal dva gola na All-Stars tekmi in bil tako (skupaj z dvema drugima, ki sta do dveh zadetkov prisla za njim) najboljsi strelec tekme. Dal je tudi prvi gol za svoje, potem ko je njegova ekipa zaostajala ze s 4:0 po ne prav veliko casa, ker je Mičo Kif, ups, najbrz ni bil on, samo izgledal je tako slab, pozrl vse, kar se je pozreti dalo. Nisem se mogel izogniti obcutku, da ce bi ga pustili dlje igrat, bi bil se kaksen gol.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Lep prvi gol
zmaga.gif
so jih golmani par kar požrl, je pa res da se vidi kvaliteto teh igralcev ko ni neke resne obrambe. Zadanejo kar jim paše..

Bi pa Kopi ene 4stisnu, če bi se silil tako kot Staal
grin1.gif
in un mali od Caroline.

BTW: Ovechkin na draftu
hysterical-1.gif
ko je slikal Kessla, ki je ostal kot zadnji..

tumblr_lfrigwctr91qgbz93o1_1280.png