Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Brez skrbi, da so bile nevarne zadeve gor, marsikaj na kompu ni delalo prav, še videi na FB ne (na youtubu pa normalno). Ni se dalo zagnat MBAM (direktno), Teamviewer je freeznil ob zagonu itd. itd. To na screenshotu so bili samo še 'ostanki' (saj vidiš, da so samo registry keyi). In ne, ni to combofix, ker ga nihče ni naložil gor, ampak virus, ki se je predstavljal za njega.
Citat: Uporabnik SouthPark pravi:
Žal morem poročat, da sem v zadnjih dneh reševal 2 okužena računalnika z nameščenim 360 AV, ki tudi z ročnim skeniranjem (full scan) nista našla nesnage
Rešil sem ju z Malwarabytesom in F-Secure Online Scannerjem. Nobena oseba ne klika vse živo in pri nobeni nisem uspel ugotovit preko česa sta bila okužena.
Naložil tole sranje 360 AV na priporočilo nekoga tukaj in takoj fasal nek adaware, ki se ga za boga ne morem znebit. Prej sem imel avast brezplaæno verzijo nikoli problemov
Ja tile testi so očitno en drek vredni...sem poizkušal reševat s petimi različnimi adaware, AV programi, nobenega haska, nazadnje sem počistil Malwarabytesom, zgleda da je to kar v redu zadeva, zaenkrat je mir.
Citat: Uporabnik zakon pravi:
Kaj ima kdo mogoče kakšne izkušnje s programi Qihoo 360 Internet Security ali total security. Na večina testih je med top 3 in plus tega še zastonj. Sam imam sicer nortona vendar zakaj bi nekaj plačeval če ne rabim.
problem je ker so vsi pustili (vključno z mano) na default nastavitvah in je dejanska zaščita precej slabša pri uporabnikih kot pa na objavljenih testih
zgleda da je potrebno samo ročno vklopit bitdefender engine in izklopit njihovega kot so imeli na testih po defaultu nastavljeno koliko razberem
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.