Kako je s porabo rama in odzivnostjo ?Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Dajem na vse računalnike, ki mi pridejo 'pod roke', ko hočejo uporabniki imet počiščen računalnik in kak AV nameščen. Imam ga tudi na laptopu (namesto kupljenega Bitdefenderja, ki mi je žrl živce) in nimam pritožb - razen da nekje 1x mesečno obupno počasi prenaša posodobitve, verjetno ker jih iz kitajske vleče, mislim da nimajo nekih rezerv v Evropi.
Čisto nič, ker se Av večinoma namestijo kot servisi, tole na slikah so podatki samo gui vmesnik.Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
na en pc sem naložil 360, celo verzijo, ne samo internet. na drugem pc-ju pa je še ostal avast.
kaj ta razlika pomeni?
Flash in Javo nastavi na "click-to-run". Javo lahko sicer tudi odstraniš, če se ne potrebuje.Citat:
Nobena oseba ne klika vse živo in pri nobeni nisem uspel ugotovit preko česa sta bila okužena.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Flash in Javo nastavi na "click-to-run". Javo lahko sicer tudi odstraniš, če se ne potrebuje.Citat:
Nobena oseba ne klika vse živo in pri nobeni nisem uspel ugotovit preko česa sta bila okužena.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Kaj sta našla Malwarabytes in F-Secure ?
Citat:
Žal morem poročat, da sem v zadnjih dneh reševal 2 okužena računalnika z nameščenim 360 AV, ki tudi z ročnim skeniranjem (full scan) nista našla nesnageRešil sem ju z Malwarabytesom in F-Secure Online Scannerjem. Nobena oseba ne klika vse živo in pri nobeni nisem uspel ugotovit preko česa sta bila okužena.
Ni mi jasno kako so tudi na zadnjem testu decembra dobili tako dobre ocene: http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-7/december-2014/