Antivirusni programi

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Kdor ne zna uporabljat računalnika brez antivirusnega programa, naj nikar ne kupuje teh programov. Noben antivirusni program ni 100% zanesljiv. Mislim pa, da jih je kar nekaj brezplačnih.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.860
689
113
AV je že fino imeti nameščen. Ne toliko zaradi brskanja po spletu, ampak zaradi prenosnih medijev. Se mi zdi da je že skoraj vsaki drugi USB ključ, ki ga dobim v roke, okužen z nekim virusom
rolleyes-1.gif

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik philips pravi:
AV je že fino imeti nameščen. Ne toliko zaradi brskanja po spletu, ampak zaradi prenosnih medijev. Se mi zdi da je že skoraj vsaki drugi USB ključ, ki ga dobim v roke, okužen z nekim virusom
rolleyes-1.gif
Seveda, tudi moj jezik bi potreboval kondom, če bi šel lizat vratne kljuke javnih ustanov.

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.860
689
113
A ti sploh znaš sproducirati kak normalen post? Spremljam kar nekaj tvojih tem in drugo kot trollanja in vtikovanja v popolnoma nepomembne podrobnosti še nisem opazil
rolleyes-1.gif

(beri: v prihodnje se bodo takšni neumesni komentarji brisali)

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik philips pravi:
A ti sploh znaš sproducirati kak normalen post? Spremljam kar nekaj tvojih tem in drugo kot trollanja in vtikovanja v popolnoma nepomembne podrobnosti še nisem opazil
rolleyes-1.gif

(beri: v prihodnje se bodo takšni neumesni komentarji brisali)
Lahko brez problema pobrišeš vse moje poste, ali pa mi permanentno zabraniš dostop do pisanja sporočil. V nobenem primeru se ne bom sekiral.
roza.gif

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Jaz uporabljam že 3 leta NOD32,plačljivo verzijo. Zelo zadovoljen,zaenkrat niti najmanjšega problema odkar imam ta program gor,pred tem pa vedno neki problemi z virusi!

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.860
689
113
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Lahko brez problema pobrišeš vse moje poste, ali pa mi permanentno zabraniš dostop do pisanja sporočil. V nobenem primeru se ne bom sekiral.
roza.gif

Nazadnje ko sem ti to naredil, si se precej sekiral. Te bom tokrat držal za besedo
wink-1.gif

Jolko.press

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
roza.gif
Te bom tokrat držal za besedo
wink-1.gif
No daj, lahko kar zdaj takoj, ker ne maram čakat.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Upam da ne, ampak če boš slučajno enkrat nabasal virus še ne pomeni da bo potem antivirusni program kriv :D 100% zaščite ni nikjer.

Sam imam AIS (Amis Internet Security) zadeva sploh ni slaba.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
kolega je imel nalozen avast in mu je eset online scaner nasel 358 okuzenih datotek, moj rekord do sedaj, odstranil sem avast in hotel namestiti nod32, pa ga nikakor noče , javi napako v registru, tudi avg in ponovno nameščanje avast a ne uspe, kaj narediti, format odpade

lp

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
kolega je imel nalozen avast in mu je eset online scaner nasel 358 okuzenih datotek

Če imaš kake cracke različne, je na žalost tole nujno zlo.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
niti malwarebytes ne morem naloziti, sicer na nalozi,vendar potem so tezave z zagonom programa,
nevem zakaj je folk trmast in noče kupiti antivirusnega za 30 eurov in imajo raje free različice, potem pa pride do tezav in panika,
bom še probal tega combofix, problem je tudi v tem da sem iz mb, ta z pc pa v lj, tako da niti preko safe mode ne morem poskusiti

hvala in lp