Anketa o migrantih (drugi del)

Kakšno je vaše mnenje?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
A praviš da sem si izmislil??!! Linka nimam, je bilo pa včeraj med 20.40 in 21.30 na Planet TV. Pa si poglej sam.
wink-1.gif

Kot pravim, nisem nastrojen proti nikomur, vendar takole dolgo ne bo šlo več. Naj se pomaga tistim, ki res potrebujejo pomoč, kot sem že omenil, otrokom in družinam z otroki, ne pa kar vsem. Če si lačen boš jedel vse kar ti nekdo ponudi, ne glede na osebno prepričanje ali vero. To je dejstvo... na senzacionalistična poročanja novinarjev pa lahko rečem samo no comment.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Ne poznam nikogar razen enega alteraša kuharja, ki podpira te migrante.

Ravnokar smo dobili obiske iz prekmurja s katerimi se redko vidimo. Niti eden od te družbe noče slišat o teh migrantih. Jaz res ne razumem kako to da kaki mediji ne izvedejo obširne ankete z recimo nekaj tisoč anketiranci (iz vseh regij Slovenije).

Nazadnje urejeno:

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
To jim ni v interesu. Raje kažejo uboge imigrantske otroke .... to se gleda in bere ... nas itak nihče ne upošteva.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
To jim ni v interesu. Raje kažejo uboge imigrantske otroke .... to se gleda in bere ... nas itak nihče ne upošteva.

danes sem gledal prenos v živo na Top TV.... kako debelo uro sem imel prižgano TV in vsake toliko vrgel oko na dogajanje. Po večini ni bilo nič posebnega, ljudje so se sprehajali gor in dol, otroci so se smejali in tekali naokoli. Potem pa nenadoma en kup hrupa, vpitje, žvižganje, skandiranje OPEN ali nekaj podobnega. Pogledam na TV in vidim ljudi ki dvigajo otroke v višino, otroci se začnejo jokat (verjetno zaradi strahu od tega dviganja za njihove roke).

Pogledam še malo bolje in vidim, da so začeli delat tak direndaj samo zaradi ene kamere in novinarke ki je hodila v bližini njihove ograje in jih snemala.

Pravi teater je tole! In budale v Evropi in tudi na naših tleh jim nasedajo. :smajli ki bruha:

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Zaenkrat so zadeve še več ali manj pod kontrolo, kar pa ne pomeni da država obvladuje situacijo ...

Zato ker je treba gledati malce dlje kot od danes na jutri. Glavni problem in grožnja seveda niso ubogi migranti, ki bežijo pred vojno, torej družine z majhnimi otroki, ki mimogrede začuda izgledajo precej dobro, glede na "prehojeno" pot, ampak ogromna količina "vojakov" (fantov v odlični kondiciji, ki bi gore premikali) z najnovejšimi pametnimi telefoni, za katere ne vemo kdo jih financira ...

Kaj se bo zgodilo, če naši severni sosedje zaprejo mejo očitno ne razmišlja nihče od naših vrlih politikov. Župan Brežic je, kot je povedal v intervjuju, razglasil izredno stanje, naši voditelji v Ljubljani pa pravijo da razmere še niso kritične. Ko enkrat pride do tega bo žal prepozno.

Če se takoj nekaj ne bo ukrenilo, ne bo prepozno le za željeno destinacijo migrantov (Nemčijo kjer naj bi se cedila med in mleko), vendar tudi za nas. Kot sem rekel problem je treba zatreti v kali. Ampak ne, europa je humana in vsi so dobrodošli, na to so snovalci islamizacije europe tudi računali.
Že Nostradamus je rekel, da bodo kamele pile vodo iz Rena in to se sedaj dogaja.
saj jo pijejo... v živalskem vrtu.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
KZS
tisti ko to spremljate koliko tistih zavitih žensk nindž je med vsemi ženskami?

PS: pa ziher se bo večina strinjala da bi ta začasna bivališča lahko postavili po romarskih krajih po evropi. pa ziher med to mrtvo sezono so po romarskih krajih tudi hoteli in druge kapacitete kjer bi jih lahko nastanili. potem bi bili po parih dneh že na pol evropejci... menda.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Torej se strinjamo, da nekdo vendarle potrebuje pomoč?

Vsi se strinjamo o pomoči ženskam in otrokom, ter ostarelim. Vse skupaj okoli 25-30% vseh migrantov.

neandertalski vojski pač ne,

Sem malo popravil tvoj stavek, je boljši. Za tisto besedo "družine" se skriva velika luknja za moške usranete

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Rezultat tokratne ankete je precej bolj drugačen od tistega prvega.