Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Dokler se ne zgodi, da ta moderni potni list ni sprejet na avtomatu. Ne vem, če je to ravno zaradi potrebne registracije (@SJTV1), še nikoli slišal, se mi je pa zgodilo v Nemčiji.
V času digitalnih tehnologij je treba s seboj še vedno nositi kos papirja. Enostavno bi imel digitalni potni list na mobilniku, simpl k keks. Ampak ne, treba je bit zaostal.
Okoli riti v žep. Potem bi pač naredili identifikacijo s prstnim odtisom. Skeniraš prst, pošljejo hash tvoji državi, ki potrdi, da si to ti ali pa zavrne.
Skozi avtomatska biometric vrata? Moram naslednjič probat. Sem enkrat takoj, ko so pred leti postavili, pa s eje bilo najprej treba registrrat v sistem. Še nazadnje(lani v Edinburghu) je bil zraven smerokaza za ta vrata en napis o neki registraciji (nisem bral, ker itak nisem imel potnega lista s sabo).
Tudi meni lani na letališču Frankfurt ta preverba potnega lista na avtomatu ni delovala. Kontrolor je še sam nekaj poskušal nato pa skomignil z rameni in opravili smo običajno "ročno" kontrolo. Vsi ostali, ki so med tem časom hodili čez avtomatsko kontrolo, so le-to normalno opravili.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.