Točno to. Zadeva deluje praktično brezhibno, ne da se mi pa hecat z nekimi indijskimi YT računi, itd.Verjetno bi rad gledal YT brez reklam in ne bi plačeval naročnine.
Točno to. Zadeva deluje praktično brezhibno, ne da se mi pa hecat z nekimi indijskimi YT računi, itd.
Aplikaijo tako aktiviraš preko preko youtuba.Pa je to preverjena zadeva? Ker nekako sem malo skeptičen dajati gmail račun v neko x aplikacijo .
PS: Ali gre avtentikacija preko Googlove storitve in applikacija nima dostopa do mojega gesla?
Saj lahko gledaš "preko telefona", ki se poveže na TV Box...Točno to. Zadeva deluje praktično brezhibno, ne da se mi pa hecat z nekimi indijskimi YT računi, itd.
Tnx nisem vedel tega, poglabljal pa se tudi nisem v to.pa saj ne vpišeš gesla ampak kodo, ki ti jo da youtube
Imam Iphone, tako da bo verjetno težko. Bi bilo pa top, če bi lahko Airplay spravil na te zadeve.Saj lahko gledaš "preko telefona", ki se poveže na TV Box...
To je prava smer! Če se mene vpraša...bi se turške serije gledale samo prek števcev golfa iz 90ih....To moj sosed upokojenec, gleda Turške serije. Prek telefona, po možnosti pokončno (pivotiranje) , tako da je slika velikosti poštne znamke. Nabavil je tablico za gledanje, pa je vseeno gledal na telefonu, ker je tablica pretežka za držanje v roki.
Aplikaijo tako aktiviraš preko preko youtuba.
A mi lahko razložita, kako to gre. Namreč sem se sedaj spravil to naredit, pa ne najdem nobenega tutoriala na YT. Verjetno napačno iščem.pa saj ne vpišeš gesla ampak kodo, ki ti jo da youtube
A mi lahko razložita, kako to gre. Namreč sem se sedaj spravil to naredit, pa ne najdem nobenega tutoriala na YT. Verjetno napačno iščem.
Da se v meniju saj je Android varianta in ga lahko onemogočiš.Malo pomoči bi prosil. Ali se da na eon boxu onesposobit YouTube?
Na enem boxu bi YouTube ugasnil, na drugem boxu pa bi YouTube ostal.
Ali se to da narediti? Kako?
Hvala za pomoč.