Ali si nabavil Android box, ali Android TV box. Eon TV aplikacija je narejena za Android TV box in na Mibox S z android 9 deluje že nekaj let. Kateri box si nabavil?Evo, dobil sem novi android box z android 13. Naložim gor EON TV aplikacijo in mi zajamra, da aplikacija ni združljiva z napravo. Na internetu sem pred časom videl, da prodajajo točno isti model boxa z instaliranim eon tv - se pravi, da se da. Je kakšna posebna finta pri instalaciji? App. mi dela b.p. na 2 leti starem telefonu nižje klase.
Kateri je za TV (in internet)pravi?Potrebno je ločiti med operacijskimi sistemi:
1. Android TV - Mi box s in ostali dražji
2. Android - razne škatlice po 25 eur.....
Že ime pove, da je to Android TV. V trgovini pa se dobijo tudi brskalniki, ki podpirajo boxov daljinec.Kateri je za TV (in internet)pravi?
to ne drži, na navadn android box lohk namestiš android TV paket in špila bpNe more.
Xiaomi deluje bpImel in še imam dve android " škatlici " za 50 eur....Danes dobil tukaj opevani Xiaomi gen 2....Kmalu stestiram, kakšna je razlika med njimi.
V starih Android škatlah je bil privzeto prižgan HDMI CEC, v novejših ga moraš v menuju omogočit - v osnovi je off...Lahko, če zamenja daljinc. Bolj vidim problem v tem, da Android TV škatlce vse podpirajo HDMI CEC, medtem ko navadne Android (brez TV) pa HDMI CEC deluje le nekaj na pol, mogoče je pa zdaj kaj drugače..
to se mi je zdel da bo kaj tazga. kle je govora o eon app (verzija za tv)Ni vedno nujno, to mora razvijalec v apkju določit, da je kompatibilen. Saj ponavadi kar večina je. In tudi obratno velja, na Android TV lahko namestiš vse navadne Android aplikacije. Je pa potem odvisno če boš lahko z daljincem se premikal po aplikaciji, čeprav obstaja tudi za to rešitev z mapiranjem tipk.