Če nisi vezan na operaterja in kupiš zunaj > nexusi ali moto, ostalo je klaso nižje.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kater telefon za cca 200 evrov? Kupljen bo pri nas.
Pa ne mi o telefonih za 600. Ker telefon je delovni, ga raje vsako dobro leto menjam (stari ostane v družini pri manj zahtevnih uporabnikihkih), ker tudi tisti za 600 evrov bo po petih letih bistveno slabši kot ga boš takrat dobil za 200 evrov.
vsaj 2gb rama, okoli 5" ekran. (5,5 bo najbrž prevelik zaenkrat) , polnjenje po možnosti micro usb
Samsungov se bom v četrto izoginil .
lenovo P70 mi ne potegne zaradi 4.4.
p8 lite je star, nekam svoh baterija, nezamenljiva.
lenovo vibe k5 ?
honor 7 (zakaj na areni boljši podatki kot pri našem trgovcu? (2:3gb, 12:20 MP...)
redmi 3 ima hudo baterijo
najraje bi počakal na kakšnega dobrega medion (lenovo) , ampak ne vem kdaj bo, niti ne povejo.
+1*Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
In ne sanjaj o medion telefonih
Lenovo ga že dela, ampak vgrajene so low low budget komponente. Za telefon/sms/email bo odličen, za kaj več >žalost.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zakaj? A ni to lenovo? Pred casom je bil tudi nek povprecen telefon v hoferju
http://www.medion.com/de/shop/smartphones-medion-life-x5004-md-99238-30019351a1.html
Medion laptop mi cisto ok služi. Je pa res da je bistveno manj v pogonu kot gsm.
Ti resno al' trollaš ? Milioni so zadovoljni s fotkičem in brez feedbacka glede nerobustnosti. Še Nokia je imela večjo buloCitat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Nexus 5x je bil favorit, dokler ga nisem na kratko v roke vzel. Fotkic zadaj izstopa prevec. In mocno dvomim da bo zdrzal pri meni kljub kakšnemu ovitku.
Moto mislis trojko ali G4?
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
komu mar za dobavitelje?