Android telefon

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:
Pozdravljeni
V službi bom dobil nov telefon. Seveda za cim manj denarja. Kakšno je mnenje o tem telefonu ali kaj drugega za ta denar. Sedaj sem imel več kot 2 leti in pol Lumio 925 pa je delala gladko in brez problemov (le enkrat v garanciji je crknil mikrofon). Sedaj pa mi je izven garancije spet nehal delati mikrofon, ki dela ko telefoniraš na zvočnik in ne bom dal popravljati, pa tudi baterija že malo peša.
Rad bi nekaj trpežnega in z dobro baterijo ter v cenovnem rangu telefona iz linka. Xcover mi ni všeč, razen če je že urejena težava z notranjim polnilnikom.
Delovati mora urejevalnik dokumentov, pošta, ...čim lepše fotografije...
Kaj predlagate, kuplen pa mora biti na telekom?
Dodano:
Lahko pa predlagate kaj tudi od WP v tem rangu?
Fizični gumb za fotoaparat bi bil tudi zaželjen.

LG, zakon. Mi je zanimivo, ker ga noben še ni omenu. Zdajle po treh letih s težavo upokojil LG Optimus g, ker mi nočejo na šihtu baterije menjat. Ženi šiba še ko urca, vse dela brez težav. Je sodelavec vzel jajca od Xperije, same težave. Da o Samsungu niti ne izgubljam besed.
Seveda je pa odvisno, a si razvajen mulec ki se mora v šoli hvalit, al pa telefon dejansko uporabljaš vsak dan za vse možno.
Katerega LG pa naj "nafehtam" v firmi. Ko sem vprašal za ceno so rekli čimmanj. Sodelavec je dobil samsung j5, tako da do te cene bodo sigurno šli.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
LG G4 je trenutno v odprodaji, mogoče ti rata tega dobit, probat ni smeh.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Potem ti drugo kot ta J5 itak ne preostane, vse drugo so še večja jajca
wink-1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Dobil sem Samsunga Galaxy S5 od očeta, ker si je kupil 2 leti nazaj kao top telefon, pa mu ni šlo in sedaj uporablja onega za upokojence ono najbolj enostavno varianto.

Torej telefon je nabavil na Simobilu ali tam zaklepajo ? Se splača dati gor Android 6, sedaj je 4.4.2. , še kaki nasveti, bi pa naredil še factory reset potem.... Katere aplikacije kaj svetujete za osnovno uporabo .... je ta Android 6 tudi v slovenščini in pa zakaj me sprašuje katero nadgradnjo, katerega operaterja Android 6 želim povleči dol ? No potegnil sem za Mobitel , nisem pa še updajtal .

Vsak nasvet dobrodošel, ker Androida kaj dosti ne poznam, imel sem sicer eno tablico pol leta , ko je crknila so mi vrnili denar in sem pol IOS vzel..., tako, da na Androidu nisem ravno doma.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Ja nič updejtaj kar ti ponudi, potem pa naredi še FR.Slovenščina je pa itak gor na uradnem updejtu.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Hmmm kaj bi vi izbrali v primeru, da ne bi uspel stržit LG g4. Ali Samsung J5 ali Lumia 640xl ali še kaj od LG?
A imaš možnost lastnega doplačila (seveda, če si sploh pripravljen dodati lastni prispevek) ?

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Hmmm kaj bi vi izbrali v primeru, da ne bi uspel stržit LG g4. Ali Samsung J5 ali Lumia 640xl ali še kaj od LG?
A imaš možnost lastnega doplačila (seveda, če si sploh pripravljen dodati lastni prispevek) ?
Žal ni možnosti lastnega doplačila. To je bilo prva kar sem vprašal.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
ksz

Kateri android telefon je zdaj top kar se tiče baterije? Pa da nima ravno črno belega zaslona
wink-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Moraš še kaj več napisat, velikost zadlona, je pomembno, da je najnovejša verzija OS, cenovni rang, etc.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Sem opazil ja, nekaj googlam na to temo pa meče ven samo enek 5+ zaslone, kar je seveda too much.

Tam nekje 4" maks bi rekel, pa seveda da sistem deluje "brez zatikanja", ampak brez nekih fancy app zahtev, 99% bo uporaba samo klici, sms, mms, ipd...

Pa obvezno da se ga lahko dobi pri Telekomu.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
To pa je kot bi iskal iglo v seniku
shocked-1.gif

Če ne bi bil vezan na telekom, bi se v tujini še kaj našlo, kakšen starejši model na androidu 4 bi čisto dobro delal, glede na želene zahteve.

Sam imam še vedno Xperio Ray, na ICS, in še vedno dela tekoče za namene, ki si jih napisal, baterija še original in kar noče odpovedati. Morda pa se lahko ločim od nje, moram premisliti
confused-1.gif
kupiš novo baterijo in bo držal cel teden.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Opažam ja, zato sem tudi vprašal tukaj, ker google ni podal nič pametnega
smile-1.gif

Mogoče pa japka ni tako napačna izbira...bo za premisliti, hvala za info.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
ksz
Kateri android telefon je zdaj top kar se tiče baterije? Pa da nima ravno črno belega zaslona
wink-1.gif

E tu Brutuse.
wink-1.gif

Prehajaš na dark side.
Drugače je pa novi Xiaomi z odlično baterijo samo ekran je 5inchev.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.756
6.750
113
pri taščici
Kater telefon za cca 200 evrov? Kupljen bo pri nas.
Pa ne mi o telefonih za 600. Ker telefon je delovni, ga raje vsako dobro leto menjam (stari ostane v družini pri manj zahtevnih uporabnikihkih), ker tudi tisti za 600 evrov bo po petih letih bistveno slabši kot ga boš takrat dobil za 200 evrov.

vsaj 2gb rama, okoli 5" ekran. (5,5 bo najbrž prevelik zaenkrat) , polnjenje po možnosti micro usb
Samsungov se bom v četrto izoginil .

lenovo P70 mi ne potegne zaradi 4.4.
p8 lite je star, nekam svoh baterija, nezamenljiva.
lenovo vibe k5 ?
honor 7 (zakaj na areni boljši podatki kot pri našem trgovcu? (2:3gb, 12:20 MP...)
redmi 3 ima hudo baterijo

najraje bi počakal na kakšnega dobrega medion (lenovo) , ampak ne vem kdaj bo, niti ne povejo.