Amazon.de

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.843
564
113
42
povsod malo
Glede tistega zavrnjenega plačila, ni pomagala niti virtualna kartica.. Sem javil banki in sedaj rešujejo, ker so mi na Amazon supportu napisali, da podpirajo 2 nivojska potrdila plačila..

hadghah , to vidim pri tem zavrnjenem nakupu:
Poglej priponko 96746
Če dam "Revise Payment", lahko samo zamenjam plačilno sredstvo.. Ne vidim nobenih "opomb"... Mogoče sem jih spregledal..
Mene so pa dali na čakanje zaradi nenavadnih aktivnosti pri plačilu.
Me sploh ne spusti v profil.

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
311
7
18
Še jaz z enim vprašanjem glede Amazona - že ves teden se ne morem prijaviti na Amazon. Poskusil večkrat.
Vpraša me za username in geslo, potem pa po zahtevi po SMS OTP geslu, na telefon ne dobim nič.

Ko ponovno zahtevam OTP mi napiše napako: Danes ste zahtevali preveč enkratnih gesel (OTP). Poskusite znova pozneje.
Če poskusim s klicem namesto SMS-a, pa mi javi samo "Interna napaka."

Kako lahko sploh pridem v profil?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.537
803
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Še jaz z enim vprašanjem glede Amazona - že ves teden se ne morem prijaviti na Amazon. Poskusil večkrat.
Vpraša me za username in geslo, potem pa po zahtevi po SMS OTP geslu, na telefon ne dobim nič.

Ko ponovno zahtevam OTP mi napiše napako: Danes ste zahtevali preveč enkratnih gesel (OTP). Poskusite znova pozneje.

Pomoje najbolje, ce poklices svopjega operaterja in jim razlozis problem... Lahko da oni kaj blokirajo prejem SMSa ...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.843
564
113
42
povsod malo

Podobno s tem da se vpišem z mailom in dobim pin. Vpišem in nič. Kao tehnična napaka.