Torej... pri hiši rabim eno pametno "lojtro". Rad bi aluminijasto, fino bi bilo da ima možnost da se postavi kod oder, da se lahko postavi dvostransko ter da se lahko podaljša da dosežem ene 4-5m. Pa so mi v oko padle te zgibne lestve. A ima kdo s tem kakšne izkušnje? Je to za kaj? Torej sploh če se postavi v dvostransko pozicijo me skribijo tisti jermeni vmes in tisti mali neteki, torej bojazen da se vtrga. Tukaj pri zgibni pa izgleda tako da ta mehanizem deluje kot blokada in ne more narazen? Na mimovrste sem celo pri eni lestvi ki se mi zdi dokaj simpatična prebral komentar:
"Lestev ki ti spremeni življenje..dobesedno. Super lahka in pripravna, samo prosim ne jo uporabljati za resno delo. Moja se je sesula, strgale vezi in posledično sem pol leta na bolniški z resnimi poškodbami. Trak ki povezuje A lestev je preslabo vpet in pri sunku popusti, se strga z neta preko katerega je pritrjen na lestev. Torej uporabniki lepo počasi in brez sunkovitih gibov, jaz pa imam spet enako, dodal dodatni varovalni trak. LP Ivan"
Torej ne trdim da je to praksa, prav tako so ocene zelo dobre ampak vseeno mi to ni potrebno in mislim da bi takšna stvar morala biti narejena 101%.
Torej zanimivo mi je kaj takšnega:
Hvala..
"Lestev ki ti spremeni življenje..dobesedno. Super lahka in pripravna, samo prosim ne jo uporabljati za resno delo. Moja se je sesula, strgale vezi in posledično sem pol leta na bolniški z resnimi poškodbami. Trak ki povezuje A lestev je preslabo vpet in pri sunku popusti, se strga z neta preko katerega je pritrjen na lestev. Torej uporabniki lepo počasi in brez sunkovitih gibov, jaz pa imam spet enako, dodal dodatni varovalni trak. LP Ivan"
Venbos trodelna lestev Ratio 44, 3×7 | mimovrste=)
Kompaktna trodelna lestev s 3 × 7 stopnicami. Največja dovoljena obremenitev znaša 150 kg.
www.mimovrste.com
Torej ne trdim da je to praksa, prav tako so ocene zelo dobre ampak vseeno mi to ni potrebno in mislim da bi takšna stvar morala biti narejena 101%.
Torej zanimivo mi je kaj takšnega:
MAKERS zgibna lestev, MML4401, 4 X 4 | mimovrste=)
Zgibna lestev 4 × 4 – je edinstvena rešitev, saj omogoča večkratno uporabo. – Odlikuje jo dovolj trdna konstrukcija, saj je izdelana iz eloksiranega aluminija – Zaradi nizke teže in majhnih dimenzij ob shranjevanju, je prenašanje veliko lažje. – Lahko jo uporabite kot lestev ali kot majhen oder...
www.mimovrste.com
Hvala..