Q: whodafak is Petra?Petra ni več doma v Brinju... Zdaj je v Beričevem... Tam kjer je bil nekoč Valjavčev mlin...
Se jedilnik za danasnjo malico imajo od vceraj
Bedak, vidim da smo 21. Sobota frej zaenkratKaj zdaj
Kje rezerviram(spet se je se ena festa pojavila na isti dan kot altermeet, kot zakleto). Boccacio, Ravbar, RCU...)..
Al postavimo nek drug petek?
BLABLABLA a ima boccacio se kaj drugega kot pizze. Ze nisem bil tam deset in vec let. A gremo na preverjeno lokacijo
Slabanje?Prejemnica olimpijske medalje s polomljenimi rebri pa se cim.
"Učenka" mojega ex sokrajana.
Slabanja Robert... Je učitelj telovadbe na OŠ Dol. Drugače pa iz Beričevega.Slabanje?
Moj učitelj telovadbe je bil v Dolu Peterka, Jože Peterka.Slabanja Robert... Je učitelj telovadbe na OŠ Dol. Drugače pa iz Beričevega.
Tega pa nebi vedel. Nisem hodil v Dol v šolo.Moj učitelj telovadbe je bil v Dolu Peterka, Jože Peterka.
Ze cetrt stoletja ni vec BericevcSlabanja Robert... Je učitelj telovadbe na OŠ Dol. Drugače pa iz Beričevega.
Vedno si tisto kar si bil ob rojstvu...Ze cetrt stoletja ni vec Bericevc
Tole postaja pa že precej napeto, res moram priti na Altermeet.....Ze cetrt stoletja ni vec Bericevc
Teb se sploh ne sanja, kaj vse jaz vem...Tole postaja pa že precej napeto, res moram priti na Altermeet.....
Zdaj boš pa še rekel da poznaš tudi Boštjana Lekana?Teb se sploh ne sanja, kaj vse jaz vem...
Ne razen po Imenu... Je pa če se ne motim IhančanZdaj boš pa še rekel da poznaš tudi Boštjana Lekana?
Jap... Tudi skakalnica je včasih bila na Korantu (druga 50m pa v grabnu od Korantom)V Dolu in pa Ihanu so bili včasih kar dobri biatlonci in tekači na smučeh, bil pa je tudi kolesarski klub. Gonilna sila so bili pa Strasserji, najprej oče potem pa njegov sin...... Center dogajanja je bil pa na Korantu.
Aha, Majda Petrič ... upsPrejemnica olimpijske medalje s polomljenimi rebri pa se cim.
"Učenka" mojega ex sokrajana.