Matr vola... Vam bom gume preluknal... 1/2 Gostilne na travniku ob cesti parkira...Do Boccaccio bi pa se pridrsal. Še za kamion parkirati je dovolj prostora (če ni gužva )
A tvoj je tist travnik ki so ga že posirili v parking je pa fletno k lohk kompozicijo tam parkiramMatr vola... Vam bom gume preluknal... 1/2 Gostilne na travniku ob cesti parkira...
A boste poslal patruljo, da potala parkirne kazni?A datum je znan
Dovolj, je, da vem čigav je...A tvoj je tist travnik ki so ga že posirili v parking je pa fletno k lohk kompozicijo tam parkiram
Sem mislil da je morda dogovorjeno parkiranje tam.Dovolj, je, da vem čigav je...
Zgleda da je.. S Policijo in Redarji (pa jih sovražim), ampak, da je pa v dolžini 100m vsak dan vse zaparkirano 50% na cesto pa ni normalno.Sem mislil da je morda dogovorjeno parkiranje tam.
A to je Boccaccio v Šentjakobu?Do Boccaccio bi pa se pridrsal. Še za kamion parkirati je dovolj prostora (če ni gužva )
Tam v bližini sem bil "100 let" doma, ampak res v bližini. Prostora na britofu je pa kar precej.......... Na parkiranje mislim!A to je Boccaccio v Šentjakobu?
Potem sem ti pa pošto nosil.Tam v bližini sem bil "100 let" doma, ampak res v bližini. Prostora na britofu je pa kar precej.......... Na parkiranje mislim!