Alo je kdo že kupil, premaz proti lasar pištoli?

Epodjetnik

Pripravnik
15. avg 2007
58
0
6
Na tole sem naletel LINK
Je že kdo probal?
Ali zadeva sploh deluje?

Se mi zdi zanimiva zadeva, če dela, seveda...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Če učinkuje, učinkuje le omejen čas, namreč iz štrajfixom ziher spraviš to dol....če pa ga ne preš se pa umazanija gor nabere in je premaz pokrit.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Nihče ker je večini škoda denarja. Da ne boš po nepotrebnem zapravljal pojdi na youtube pa si od Mythbusters test poglej.

Pesostar

Zelenc'
13. feb 2010
7
0
1
Kakor zgleda na različnih posnetkih, deluje. Meni se ne zdi drago glede na višine današnjih kazni, če te res reši.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ti sam kup, pa pol povej kok si zasluzu
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Na kakšen princip bi pa tole delalo?

Ker edini smiseln je, da absorbira vse laserske žarke. Mogoče jih za nekaj procentov, mogoče celo nekaj 10, ampak vseh ne more. No, to je pa dovolj.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Seveda, če boš pogledal Čang šlang reklamo boš na posnetkih in fotkah tudi videl da deluje. Ti sam špricaj...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Haha k un spray namest ketn da gume v snegu ne drsijo
bonk.gif

Pesostar

Zelenc'
13. feb 2010
7
0
1
Meni se zdi nelogično, da bi bili vsi ti posnetki na youtubu nateg, glede na to, da so jih gor dal različni posamezniki, ki so to kupl.
Razumem, da težko človek verjame samo reklamam proizvajalca, če pa je to iz različnih virov...kaj pa vem...
Sam uporabljam radar detektor. ki pa nima nobenega efekta proti laserju.

Pesostar

Zelenc'
13. feb 2010
7
0
1
Če je res kar oglašujejo potem je definitivno stokrat bolje imeti tole kot pa radar detektor. Kar sem pogledal posnetkov, jih v večini laser sploh ni zaznal oziroma, če jih je potem je bilo to na cca 40-50 metrov kar bi potem pomenilo, da bi policaja prej videl s prostim očesom in sploh ne bi potreboval radar detektorja, kar je pa še bolje. A pa si je mogoče kdo kle gor vzel mal več časa za ogled tegale al sem jaz res edini??? Pa ne, da koga hočm žalt
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
kupi jammer, vse ostalo so pol al pa še to ne izdelki.
Če te reši enkrat imaš nakup not. Pa imaš ga na gumbek, torej ko policaja vidis zacnes bremzat + izklopis,
itak te bo 3x vstrelil, tretjič pa bos ze peljal 47 namesto 78. Pol pa ti bo le lahko pokazal kok si peljal ko si
izklopil; kaj si pa ti kriv če on nezna merit. Pa še mu enkrat pelejš pa te naj meri.
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
Veš kaj je, ko si enkrat malo starejši in se začneš malo zavedati odgovornosti do ostalih udeležencev, pač voziš tako, da če te ustreli z radarjem, ni ravno 500 eur kazni takoj...ti pač rad divjaš in zato te skrbi, poskusi raje kak dober cd dat gor, pa it 5 minut prej od doma, pa tega merilnika ne boš rabil...

Pesostar

Zelenc'
13. feb 2010
7
0
1
No, cd-ji in take iznajdbe so dejansko buče. Jammer je pa tkole, zlo simpl ti ga najdejo pa si spet tam kjer ni muh. O divjanju mi pa ni treba pridigat, ker nisem več od mleka pod nosom. Si vidu avto in avtomatsko neki po svoje sklepal. Gre za to, da danes ne rabiš divjat pa je 500 eur pa 5 pik. Če je 75 na uro divjanje, sem jaz feferon. Kar se pa tiče odgovornosti do udeležencev, če bi vsi tko vozil kot jaz, ne bi bilo nobenih nesreč...smo pa zaje... že tam, da vsak k ma 5 minut cajta dobi izpit. Poznavanje ccp in tistih par ur na cesti k se vozš 40 na uro zame ni znanje vožnje in tukaj je problem nesreč. No sej se mi ne da ubadat s tem. Jst sam mislm, da tale zadeva ni tko slaba. Bom definitivno testiral.

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
Za cd sem mislil za glasbo poslušat
grin1.gif

Avto pa če verjameš ali ne, sem komaj zdaj pogledal, mi je všeč in verjamem, da se je težko voziti 50 z njim, to je ne vem, 2, 3 prestava? No vsaj jaz bi bil nervozen zraven...