"All you can eat" v SLO

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Torej zanima me kje v SLO so sploh takšni tipi restavracij.

Osebno poznam samo v LJ v Supernovi, je morda še kakšna? Kakšna je tam ponudba.

V supernovi je "vredu" edino tisti pomfri, pa banance iz mercatorja ravno ne sodijo, lahko bi bile kakšne njihove sladice, sem pa opazil, da dajo kar masstno hrano, da se prej "nažreš"
tongue-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Z mojim šefom konstantno hodima v LaPizetto na malco, kalamari so zakon, mesa na pretek, cena pa baje minimalna, okol 3€ bo,
nevem, nikoli ne plačam
evil.gif

Maš pa res vse kar hočeš, malo je bolj "arbajterski" stil, ampak nama obema to sede. Hrana okusna, kosi mesa zelo lepi, priporočam.

Sam pa staro vozim v Strike, to je vbistvu bowling, ampak je neposredno zraven v objektu restavracija, in to restavracija ala 4 zvezdice.
Tut tam nisem prepričan v ceno, požerem zraven ene 3 hajnikene pa kako kavo, tako da je vseskupaj okol 15€ ponavadi...

Izbira je manjša kot v Lapizetti, je pa ambient hotelski.

EDIT: Strike fura ruski bife AYCE samo ob nedeljah.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Naceloma si vredu razlozo.
smirk-1.gif

Vcasih je bil tudi v Mondu zadeva, zdaj nisem preprican, ce se laufa.

Drugace pa gres do Graz-a pa mas izbire se pa jos.
zmaga.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Točno v Mondu smo še jedli!

Treba kupit za 20 žetonov pri vstopu.. Ti vse razložijo ob vstopu. V najboljših časih smo šli gor, in si te markirane žetone ki niso
bli možni zamenjave za gotovino, "zamenjali" tako, da frend je stavil na rdečo, tadrug na črno, 2x ponoviš vajo, pobereš žetone,
se zahvališ za đabe 3 zrezke ki si jih potamanil in greš domov.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Imaš dve kitajski restavraciji Šanghai, eno pri pravni fakulteti, drugo pri poljanski gimnaziji, obe imasta all you can eat tudi na študentske bone.

3mesece nazaj, ko sem bil nazadnje tam, je imela tudi picerija Tunel all you can eat, sicer nisem nikoli probal, ampak sem slišal dosti ljudi, ki so zelo pohvalili...

Kakor je že nekdo pred mano omenil, dve mongolski restavraciji, ena na Grbi (vrhovci), druga pri Pop tvju.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Treba kupit za 20 žetonov pri vstopu.. Ti vse razložijo ob vstopu. V najboljših časih smo šli gor, in si te markirane žetone ki niso
bli možni zamenjave za gotovino, "zamenjali" tako, da frend je stavil na rdečo, tadrug na črno, 2x ponoviš vajo, pobereš žetone,
se zahvališ za đabe 3 zrezke ki si jih potamanil in greš domov .

Me zanima, kako grete vi domov, ne da bi vsaj malo zaigrali
smile-1.gif

PS. Je pa me v Mondu vednop po hrani pekla kislina, želodec. Zgleda, da so meli olje v K....

Nazadnje urejeno:

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Uff, men je LaPizzeta zakon. Vsakič k grem v MB grem tja. Poceni, veliko in dobro. Najboljši mi je lignjev tris. Čeprav so bile kakšne 3 leta nazaj večje porcije.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Na Brdu je Mongolska restavracija. Za 6 eur imaš vse razen žara, za 11 pa še to. Imajo res vse živo, od svinjine, govedine, razne perutnie do eksotik kot so krokodili, razne morske zadeve in podobno. Meni se je zdelo vredno tega denarja.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Vidim da druzga ni v LJ kot kitajcki,mongolci itd. Kaj pa kej normalnega ne eksoticnega, men drgac dol visi za ambient, ambient in all you can eat nekak ne gresta skp.

Pri kitajcih in podobnih sovrazim srot futr. Pac majo samo pohanje, ki ima skorjo debelo skor 5mm in all you can eat je vecina tega sranja in ne mesa.

Pri mongoliji na brdu se edino splaca uni z zarom za 11eur, tam vsaj nosis meso katerega ti specejo in je sam meso in ne ostal srot.

Torej kje v LJ majo kaksen all you can eat ki ni kitajc, mongolc ali podobni?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

se zahvališ za đabe 3 zrezke ki si jih potamanil in greš domov.

A ni bilo to za pivo :D