Vsi, ki ste zahtevali refund, ste dobili denar vrnjen?
Konec junija sem dobil odobren 1 refund, pa v sredini julija še enega. Do danes znesek še ni bil vrnjen. Plačano je bilo s Viso od Nkbm. Kako do denarja?
Verjetno bi se tudi stornacija morala videti kot nek priliv v zadnji tednih, ker plačilo je bilo izvedeno že nekje marca ali aprila?Poglej, ce si dobil denar nazaj kot stornacijo originalnega placila.
Zanimivo, to pa nisem vedel. Moram natančno prečekirati odlive, ker teh je pa ene 50 v juliju, sploh ker sem na dopustu v glavnem vse s kartico plačeval.Ne, stornacija se vidi kot, pazi to: negativni odliv (- in - je +) na dan originalne transakcije. Če iščeš med prilivi, ni prikazano.
Vsaj pri meni je tako (nkbm)
Verjetno bi se tudi stornacija morala videti kot nek priliv v zadnji tednih, ker plačilo je bilo izvedeno že nekje marca ali aprila?
ata, ne proslavljaj prehitro. zaenkrat kitajci kar lepo vračajo denar za nedostavljene artikle. po trackingu naj bi moji nedostavljeni artikli obtičali nekje na nizozemskem, tako da verjetno niti ni njihova krivda za nedostavo...Kitajci in njihove smeti so "odžvižgali" svoje.
Poleg tega se bo od novega leta plačevalo prometni davek tudi za artikle, vredne 0.50 evroa...
Papa, poševnookci! Bilo vam je lepo, ampak vsakega heca je enkrat konec...
Enako.Jaz sem dobil vse vrnjeno, potem pa tiste stvari, ki so naknadno prispele, tudi naknadno plačeval.
Kitajci in njihove smeti so "odžvižgali" svoje.
Poleg tega se bo od novega leta plačevalo prometni davek tudi za artikle, vredne 0.50 evroa...
Papa, poševnookci! Bilo vam je lepo, ampak vsakega heca je enkrat konec...
Zdravo, Vas paket caka na dostavo Stevilka za sledenje: SI / 2938456 Zadnja posodobitev: prispeli na pošto office (6am - 03/09/2020). Utez: 0.64 KG. Stanje posiljke: Cakamo na placilo. Potrdite placilo v visini 2,99 evra s pomocjo naslednje povezave: Opomba: Pred posiljanjem vam ne bomo zaracunali. Lep pozdrav, |
©Pošta Slovenije |