Aliexpress zadnje čase švoh dostavlja

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Evo, tokrat so mene dobili in sicer kljub izbrani Cainao Super Economy for Special Goods, ki naj bi šla mimo naših fehtarjev, sem dobil domov pozdrav. Se je pa med potjo spremenila tracking številka iz LPxxxxxxxx v prvič videno UAxxxxxxxxxxxVU. Preko katere pošte je to šlo?

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Si prepričan, da bo uspešno?
Torej je Kitajec poslal s kar neko pošto, čeprav sem doplačal za Cainao Super Economy for Special Goods?

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Ok, bom vprašal drugače: ve kdo, kakšen je ustrezna oblika za tracking za Cainao Super Economy for Special Goods? Toliko da vidim, ker če je kitajc zaj.., potem bom dal dispute, če pa je vse ok naredil, potem je pa to moj problem in ne bom njega v drek potisnil, da dobim tistih par EUR nazaj.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Tisti prvi UA ni za državo, pač pa tip pošiljke, VU pa je res iz katere države je pošta.

13. jul 2011
2.677
626
113
Po moje se to, preko katerih logističnih centrov in dostavnih služb bo paket potoval, spreminja glede na proste zmogljivosti in ponujeno ceno.
Torej so razni seznami sprejemljivih dostavnih služb brez veze in je vse skupaj loterija.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
Problem je, da je sad izbral "Cainiao Super Economy for Special Goods", ta logistika pa je vprašljiva in samo občasno sprejemljiva, kar je znano. Pač tvegal in se ob tokratnem naročilu NI izšlo. Ali pa se je zanašal na tisti spisek od WeWatchingYou , ki žal ni precizen, kar je jasno vidno tudi na označenem tekstu tele slike avtorja @pygmalion na slo-techu.

J2YsLP6.jpg

VIR

Bolje izbrati eno od opcij nad označenim tesktom.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: sad

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
...zadnji...

paket so mi ustavili na carini....posredoval sem podatke in danes je sedmi dan od kar so vse dobili prek spletne strani....

Naj jim težim al je zdaj normalno, da se toliko čaka?
Matr, do sedaj so poslali najkasneje v roku treh dni....

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Jaz sem že čakal 1 teden zaradi carine, po mojem je to normalno. Lahko pa jih pokličeš in ti bodo povedali, kdaj dobiš paket.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.192
495
83
...zadnji...

paket so mi ustavili na carini....posredoval sem podatke in danes je sedmi dan od kar so vse dobili prek spletne strani....

Naj jim težim al je zdaj normalno, da se toliko čaka?
Matr, do sedaj so poslali najkasneje v roku treh dni....
pa je paket res na carini?
men se je zgodilo, da sem tudi moral plačat, pa paket sploh še ni bil v slo. je kitajc v naprej poslal podatke. Sem jih tudi klical, pa so mi tako razložili.

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
pa je paket res na carini?
men se je zgodilo, da sem tudi moral plačat, pa paket sploh še ni bil v slo. je kitajc v naprej poslal podatke. Sem jih tudi klical, pa so mi tako razložili.
Je, so mi včeraj opoldan pisali, da podatki niso popolni...iz priložene slike ni razvidno kaj je v paketu...
Sem dodarno poslal...

P.S.en teden so rabili, da mi napišejo dva stavka bomo videli kako bo naprej..