Si poizkusil te tracking številke vnesti v sledenje od Pošte, DPD, GLS?A je v Petrovčah in Novem Mestu slučajno kakšen sortirni center za kurirje? Ker so tri pošiljke končale v teh krajih. Pa zanimivo je tudi to, da sem naročil stvari kao iz EU skladišč, vse pa je lepo štartalo iz Kitajske.
Tole pišem na splošno in se na nikogar ne navezujem, niti na zadnjega v temi ne:
Mene blazno moti ta vsesplošna forumaška nastrojenost proti drugim forumašem. Prideš na forum po nasvet, mnenje, izmenjavo idej, dobiš pa en kup obsojanja brez prave osnove. WTF je narobe z vami ljudje, a pa kdaj vi preberete za sabo kake pišete, a se doma s svojimi tudi tako pogovarjate?
Sem ja. Tudi na DPD sem klical, pa v DPD Petrovče, pa ne vedo nič o teh paketih, niti nimajo nič na moje ime. Skratka izmišljene tracking informacije...Si poizkusil te tracking številke vnesti v sledenje od Pošte, DPD, GLS?
S 1.1.2022 velja nov cenik in je cena 2,9 EUR .Žal nikakor drugače, kot da zavrneš in dobiš denar nazaj.
Če izdelek želiš, bo treba plačati 2,5€ za postopek
Katero pošiljanje je bilo napisano ob izdelku?Iz Aliexpressa sem narocil izdelek in danes dobim od Poste sms, da je predmet del uvoznega carinskega postopka? Cemu? Oznaceno je, da je vat included, vrednost pod 22€. Kako se zdaj izognem strosku postopka?
Drugič izberi Standard Shipping, pa ne boš nič plačeval. Odkar veljajo ti predpisi, sem dobil z Alija vsaj dvajset paketov in še nikoli nisem nič dodatnega plačeval. Robo prepakirajo na Nizozemskem ali Madžarskem, tako da nikjer ni vidno, da prihaja iz Kitajske.Iz Aliexpressa sem narocil izdelek in danes dobim od Poste sms, da je predmet del uvoznega carinskega postopka? Cemu? Oznaceno je, da je vat included, vrednost pod 22€. Kako se zdaj izognem strosku postopka?
Drugič izberi Standard Shipping, pa ne boš nič plačeval. Odkar veljajo ti predpisi, sem dobil z Alija vsaj dvajset paketov in še nikoli nisem nič dodatnega plačeval. Robo prepakirajo na Nizozemskem ali Madžarskem, tako da nikjer ni vidno, da prihaja iz Kitajske.
Preden zaključiš nakup si izbereš dostavoJaz si naročim samo kar pride s hitro dostavo 7 dni ,samo je izbira izdelkov dosti manjša. Se mi res ne da s to carino in to.
Kako? Ni mi jasno kaj narediš? Mene vedno s to carino maltretirajo pa nočem več naročat razen z evrope.
ni res, ker kazamurnik pravi, da je ponudba manjša. Sem tudi sam nekaj naročil tako iz eu. samo ne vem kako najdet vse izdelke, ki so v eu skladišču.Preden zaključiš nakup si izbereš dostavo