Resno ne vem, kaj imaš proti EO. Imel od njih že nekje 20 dostav, niti pri eni ni bilo težav. Vse bp, zjutraj dobim obvestilo, da bo paket prišel, kurir me pokliče par minut prej in to je to. Enkrat me ni bilo in sva se dogovorila, da mi pusti na lokalni bencinski.pri meni se je včeraj vseh 7 paketov premaknilo v "Received by local delivery company", tako, da zdaj sem končno v nemilosti mojstrov od express one
še ena dva tedna pa bo
imam pa jaz. Nič od tega kar si napisal ne drži, oz dobim mail tam okoli 9, ko je ponavadi kurir že mimo. Pokliče nikoli, njegove številke ne dobim.Resno ne vem, kaj imaš proti EO. Imel od njih že nekje 20 dostav, niti pri eni ni bilo težav. Vse bp, zjutraj dobim obvestilo, da bo paket prišel, kurir me pokliče par minut prej in to je to. Enkrat me ni bilo in sva se dogovorila, da mi pusti na lokalni bencinski.
Torej imaš ti drugačne izkušnje.
Sem šel pogledat nazaj. Jaz dobimo obvestilo okrog 8.00, res pa je eno prišlo ob 9.12.
Meni AE pravi, da mi je EO včeraj dostavil paket, sem na dopustu, poklicali niso nič, da bi jim rekel, kam naj ga dajo, samo SMS zjutraj. Pojma nimam, kam so dali paket, prosil sem soseda, da je šel pogledat okoli hiše, pa je rekel, da ni videti kakšnega paketa. Ampak to je bilo itak nekaj ur po domnevni dostavi. Morda jim ga je uspelo stlačiti v nabiralnik, bom videl, ko bom prišel domov.
So pa na trackingu tudi neki neuspešni poskusi dostave za prejšnji teden, ko sem bil zanesljivo doma (in tudi ni bilo nobenega esemesa, da bodo kaj dostavljali).
ko jim zmanjka časa v dnevu, da bi lahko dostavili, se meni pojavi, da je bila dostava neuspešna. dostavi naslednji delovni dan. drugače, če imate viber, tudi preko vibra sporočijo kaj in kako... na začetku me je vedno poklical, potem so se 4je zamnjali... sedaj pa že nekaj časa mislim da vozi en in isti... se je navadil, kje pusti in tudi kliče ne ne nič... samo paket je pač vedno tam...Meni AE pravi, da mi je EO včeraj dostavil paket, sem na dopustu, poklicali niso nič, da bi jim rekel, kam naj ga dajo, samo SMS zjutraj. Pojma nimam, kam so dali paket, prosil sem soseda, da je šel pogledat okoli hiše, pa je rekel, da ni videti kakšnega paketa. Ampak to je bilo itak nekaj ur po domnevni dostavi. Morda jim ga je uspelo stlačiti v nabiralnik, bom videl, ko bom prišel domov.
So pa na trackingu tudi neki neuspešni poskusi dostave za prejšnji teden, ko sem bil zanesljivo doma (in tudi ni bilo nobenega esemesa, da bodo kaj dostavljali).