to je super, ker na Madžarskem združijo več paketov v en paket, ker gre za pošto znotraj EU (nov paket dobi HU številko) naša carinska pošta nima kaj odpirat in ni dodatnih stroškov, pa direkt domov ti prinese poštar paket.
Pri večanju števila kosov enakega izdelka bodi pozoren na poštnino.Neko kozlarijo moram naročit iz kitajske, 3 komade. Vsak kos stane 13 dolarjev pa me zanima kakšni so sedaj splošni pogoji? Carine verjetno ni, bo pa DDV na to? Glede na to da je free shipping je verjetno v tem primeru isto sranje ali naročim 3 skupaj za 40 dolarjev ali vsako posebej za 13 dolarjev? Hvala
gratis ni, nekdo mora plačati te delavce, razen če oni to delajo gratis. in ker sem tudi jaz že dobil skupaj pakirane izdelke, vsak vreden 1-10 EUR, dvomim da je šlo to iz mojega plačila.Gratis
na papirju ti viktor pošljeCena je enaka. Saj pravim, zanima me zgolj iz vidika obdavčitve ali se mi splača teh nekaj izdelkov naročit vsakega posebej ali lahko skupaj. DDV je verjetno v vsakem primeru ne glede na znesek ali...?
Jaz tudi čakam 1 paket že 14 dni ne gre nikamor.
Kaj zdaj to pomeni add to my picks?
Se vceraj sem imel add to my cart in sem dodal 2 izdelka.
Zdaj pa hoce imet 3 izdelke (10€)in sploh ne morem direkt kupit izdelka za 3 evre?
Se boš načakal... Moji paketi so na madžarskem od 3. decembra in še niso prišli do dostavne službe.Jaz tudi čakam 1 paket že 14 dni ne gre nikamor.
Imaš tudi ti "v dostavi" z express one?Se boš načakal... Moji paketi so na madžarskem od 3. decembra in še niso prišli do dostavne službe.
do express one zgleda še prišlo ni... samo čez carinoImaš tudi ti "v dostavi" z express one?