Ali preberete navodila?

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Nikol še nisem bral naBodil
confused-1.gif
. Nisem še slišal, da to obstaja v Sloveniji.
Preberem kak roman, predvsem Westrne in ZF.
Prebiram pa tut naVodila. Ne da se mi ugotavljat kake so kaj postopki. Pa še nič ne frdirbam.
cheer.gif

to da si se spotnaknil ob B, pomeni da ne znaš brat. (pravilno brat)
</off>

in ja zadnjič so me navodila zajebala pri montaži števca za kolo. Sem si reku da bom šou vse lepo po navodilih. Potem pa ti reče da potegni kabel po štangi, pa pritrdi držalo. Ubistvi pa je bilo treba lih obratno, da si lahko potegnil kabel skozi eno luknjo v držalu. (sem popisdil u garaži)
grin1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Vedno
cheer.gif

...(potem ko čisto zatupim)
hysterical-1.gif

Nazadnje smo sestavljal en teleskop
cheer.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Tema bi morala biti drugače zastavljena - "Ste že kaj skurili zaradi nebranja navodil?"
evil.gif

Sicer pa navodila ponavadi preberem zatem, ko stvar temeljito preizkusim, ker me je strah, da mi ni uspelo odkriti kakšne napredne funkcije.
grin1.gif
Ravno zato sem vesel debelih, obsežnih navodil, ker me banalnosti ne zanimajo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

ne berem navodil ... edino pri kakih bolj "zajebanih" elektronskih napravah, ko ne najdem kake funkcije ali nastavitve

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Citat:
Uporabnik zakajaltersuxu pravi:

to da si se spotnaknil ob B, pomeni da ne znaš brat. (pravilno brat)
</off>

in ja zadnjič so me navodila zajebala pri montaži števca za kolo. Sem si reku da bom šou vse lepo po navodilih. Potem pa ti reče da potegni kabel po štangi, pa pritrdi držalo. Ubistvi pa je bilo treba lih obratno, da si lahko potegnil kabel skozi eno luknjo v držalu. (sem popisdil u garaži)
grin1.gif

Sobno kolo Kettler?
smile-1.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Jaz smontirati kilometrski števec s srčika obrok, ki oddaja pasica po teh navodilih sploh ne
hysterical-1.gif

SPD = tok hiter vozač
aplauz.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Navodil niti ne, obvezno pa preberem varnostna opozorila (ne sušite mačke v mikrovalovki; ne sušite papirja v toasterju,...) in Odpravljanje težav (če naprava ne deluje, jo vklopite,...)
hysterical-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Najraje imam vedno original oziroma angleška navodila. Slovenska si moram večkrat prevajat v angleščino.
wink-1.gif